Horia Moculescu și Adi Minune, duetul deceniului

0
38

Horia Moculescu și Adi Minune pregătesc un duet muzical pentru un spectacol ce va avea loc în luna decembrie. Colaborarea poate părea ciudată melomanilor, având în vedere stilurile muzicale total diferite ale celor doi artiști. Cu toate acestea, organizatorii se așteaptă la un succes.

Horia Moculescu va cânta, într-un duet inedit, cu Adi Minune, în ciuda stilurilor muzicale diferite ale celor doi artiști. Este vorba despre un eveniment muzical ce se va desfășura pe 15 decembrie. Spectacolul va fi difuzat și de Revelion, la Televiziunea Națională.

Show-ul este organizat de Marina Almășan, realizatoare la TVR 2, și se va desfășura la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Este vorba de„Gala șlagărelor românești”, aflat la prima ediție. În acest spectacol, maestrul Horia Moculescu va cânta împreună cu Adi Minune.

Adrian Minune Sursa foto: EVZ

Horia Moculescu, colaborare inedită cu Adi Minune

Marina Almășan a confirmat că Adi Minune va participa în acest spectacol, alături de alte nume celebre ale muzicii ușoare. Cei doi artiști, chiar dacă pare greu de crezut, vor interpreta șlagărul „Salcia”.  a fost aleasă de organizatori, iar solistul, Adi Minune, a fost desemnat la insistențele compozitorului, a precizat realizatoarea TVR.

„Noi n-am selectat artiști. Am selectat șlagăre pentru că vrem să facem un șir de gale în care să readucem în atenția telespectatorilor TVR marile șlagăre de dragoste ale românilor. Și, în prima tranșă de 10 șlagăre, am selectat, printre altele cântecul de dragoste «Salcia», al lui Horia Moculescu”, a spus Marina Almășan.

Potrivit spuselor sale, Horia Moculescu a spus că își va intepreta propria melodie alături de Adi Minune. Și așa a rămas.

Marina Almășan a precizat că l-a mai avut pe celebrul manelist invitat într-o emisiune în care a cântat muzică clasică. Deci, este de așteptat să aibă un impact pozitiv asupra publicului și cu acestă melodie.

Marina Almășan Sursă Youtube

Adi Minune nu va cânta și manele

În acest context, Marina Almășan a precizat că Adi Minune nu va interpreta și manele în acest spectacol. Aceasta deoarece este vorba despre un eveniment dedicat muzicii ușoare românești.

Pe de altă parte, organizatori cred că este bine ca manelistul să fie cunoscut și altfel decât pentru genul care la consacrat. Iar melodia lui Horia Moculescu este foarte bună pentru a schimba percepția publicului despre el.

În opinia Marinei Almășan, momentul pregătit va fi chiar vârful galei șlagărelor. Iar recitalul va fi programat să apară și în programul de Revelion al Televiziunii Române.

Horia Moculescu va fi prezent la prima gală

Realizatoarea de televiziune a precizat că în această primă ediție galei au fost selectate zece șlagăre cunoscute. Între acestea și Salcia a lui Horia Moculescu. Marina Almășan a precizat că va urma o serie de spectacole de muzică, dar începând de anul nou. Ea și-a exprimat speranța că vor fi mai multe ediții.

„Cred că va fi unul din momentele de vârf ale galei. Aceasta va fi prima gală. Am selectat doar 10 șlagăre. N-am avut cum să epuizăm nicidecum toate șlagărele muzicii ușoare românești. Sperăm ca după Anul Nou să mai facem a doua gală, poate chiar a treia gală”, a mai spus Marina Almășan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.