Horoscop chinezesc cu Marian Golea, pentru luna septembrie 2023. Vin bani pentru mai multe zodii: „O duc extraordinar”

0
41

Marian Golea a prezentat horoscopul chinezesc pentru toate semnele zodiacale.

Marian Golea a fost invitat în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a făcut noi previziuni astrale pentru luna septembrie. Va fi o perioadă prielnică pentru câștigurile materiale, pentru anumite zodii, în timp ce altele vor fi nevoite să facă față unor situații destul de grele, din punct de vedere financiar. De departe însă, un semn zodiacal are parte de o lună de toamnă extrem de benefică pe mai multe planuri, anunță Marian Golea, care spune că aceasta și-ar putea întâlni în sfârșit sufletul pereche. 

 

Șobolan

O duc extraordinar. Avem două stele extraordinare, 9 în combinație cu 6, care o să ne ajute. Cocoșul, în care am intrat, este animalul dragostei, deci se pot îndrăgosti. Mai vedem.

Te-ar putea interesa și: Elementele Feng Shui care aduc dragostea și fidelitatea în cuplu. Anca Dimancea: „Se pun neapărat în dormitor”

Bivol

Atenție mare. El este pe val rău de tot luna aceasta. În sfârșit i-a ieșit și lui pe plan sentimental. Are o combinație extraordinară, care îi aduce dragoste și își poate folosi carisma pentru a ocupa anumite poziții. Atenție foarte mare, folosiți-vă această calitate. Apar bani.

Tigru

Are o creativitate debordantă. Este luna lui, chiar dacă nu o duce așa bine ca Bivolul. Este bun pe creație.

VEZI și: Metodele Feng Shui prin care poți atrage prosperitatea în casă. Marian Golea: „Cu acestea nu dai greș, e simplu”

Iepure

Luna asta, totul se strânge pentru el, dar vine cineva și îi mai da câte un șut din când în când și îl oprește din această traiectorie foarte mișto. Cocoșul e dușmanul lui și e normal să fie așa.

Dragonul

Poate să pună bazele unei dezvoltări ulterioare. Ce pornește acum, se va vedea abia la anul, pentru că atunci va avea una n formidabil. Au șase energii bune, niciodată nu se întâmplă asta.

Șarpele

Are o lună mult mai bună decât precedenta, care a fost groaznică pentru el, nu e rău. Îi apar niște conflicte care îi pot opri planurile, el își face foarte multe planuri. 

Citește și: Metodele Feng Shui prin care poți atrage sănătatea. Anca Dimancea: „Ele trebuie puse la vedere. Sectorul sănătății, longevității este…”

Cal

Sunt cei mai afectați ai lunii acesteia. O să fie urât. Nu trebuie să asculte ce spun cei din jur și să nu se enerveze.

Oaia

Ea pierde bani, chiar dacă are niște stele bune. Are parte de un conflict din punct de vedere financiar și nu o ajută deloc luna.

Maimuța

Este în același sector cu Oaia, are aceleași stele, dar Cocoșul și Maimuța fac casa banilor, deci au parte de bani. 

Cocoșul

El are o energie foarte proastă în această lună.Vine mult metal pe el, deci ai grijă cum conduci. 

Câinele

Nu e prea fericit. Luna aceasta nu e bună pentru el, are steaua 5 tot anul și nu are cum ăs o ducă bine.

Mistrețul

Este afectat puțin din punct de vedere al sănătății, tuse, plămâni.

VEZI și: Obiectele care nu se țin NICIODATĂ în dormitor. Marian Golea: „Vei atrage singurătatea. Aduc ghinion”

  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.