Kate Middleton a apărut într-un costum roșu, cu pantaloni. Prințul și Prințesa de Wales au mers la o întâlnire cu reprezentanții BAFTA

0
50

Arătând la fel de uimitoare și elegantă ca întotdeauna, mama a trei copii era uluitoare într-un costum roșu vibrant de la designerului de succes, Alexander McQueen. Faimosul ei păr arăta lucios ca întotdeauna, în timp ce era lăsat să cadă liber peste umeri. Machiajul natural i-a scos în evidență trăsăturile frumoase.

Kate Middleton a apărut într-un costum roșu, cu pantaloni

Lui Kate și lui William li s-au alăturat una dintre celebrii campioni ai campaniei, Rochelle Humes, precum și membri ai grupului consultativ al The Royal Foundation Center for Early Childhood și alți reprezentați din centre destinate copiilor, scrie hellomagazine.com.

Proiectui lui Kate cu „Shaping Us” este o nouă campanie pe termen lung de la Centrul Fundației Regale pentru Copilăria Timpurie. Campania își propune să treacă problemele de la zona de interes la subiecte pe agenda de lucru zilnică.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

alți reprezentați din centre destinate copiilor, scrie hellomagazine.com.

Proiectui lui Kate cu „Shaping Us” este o nouă campanie pe termen lung de la Centrul Fundației Regale pentru Copilăria Timpurie / Profimedia Images

Condusă de Prințesă, cu sprijinul unei serii de personalități importante din lumea media, muzicii, științei și sportului, campania va începe cu lansarea unui scurtmetraj. Acesta va evidenția modul în care bebelușii și copiii se dezvoltă ca răspuns la cele mai timpurii experiențe.

Ultima dată, Kate a fost văzută în public când s-a îndreptat către o bancă de alimente din Windsor.

Înfruntând vremea rece, ea a purtat o culoare îndrăzneață. A ales un pulover de cașmir cu gât, purpuriu, pe care l-a combinat cu o haină asortată de la Hobbs. Partea de sus a ținutei a fost combinată cu pantalonii de la Jigsaw și tocuri. Ea a înseninat dimineața rece de ianuarie, asta e sigur!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.