Maria Guci, surpriza primei ediții „Vocea României”. Povestea ei de viață este impresionantă. „Ești fantastică!”

0
47

Maria Guci, în vârstă de 29 de ani, împletește cu abilitate două pasiuni în viața sa – în timpul zilei, o găsim în rolul de coafeză, iar în momentele de relaxare, își pune în valoare vocația de artist, cântând la nunți și petreceri.    

Cu toate acestea, punctul culminant al parcursului său muzical a fost apariția sa la concursul „Vocea României”, unde a venit cu determinare pentru a impresiona jurații cu abilitățile sale vocale.

Originară din Republica Moldova, Maria Guci poartă în spate o poveste de viață tulburătoare.

La vârsta de doar 17 ani, a devenit victima unui incident traumatizant, când doi bărbați au urmărit-o până la ușa casei sale și au amenințat-o cu un cuțit, cerându-i să păstreze tăcerea. Această tragedie profundă a adus-o în pragul disperării, dar prin miracol, a descoperit în muzică sursa puterii interioare de a depăși acest moment.

Pe scena prestigioasei emisiuni, Maria și-a etalat cu măiestrie talentul și a reușit să atragă atenția a trei dintre cei patru antrenori: Smiley, Irina Rimes și echipa compusă din Theo Rose și Horia Brenciu.

Cu entuziasm, Smiley a exclamat: „Maria, ești fantastică! Ai o voce extraordinară! Mă așteptam să se spargă vreun reflector pe aici. Mă bucur că am ocazia să mă lupt pentru tine”.

După o dezbatere aprinsă între antrenori pentru a o convinge pe Maria să li se alăture, aceasta a făcut alegerea de a continua competiția alături de Smiley.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.