Meghan Markle și-a supărat vecinii. S-au întors împotriva ei

0
45

Vecinii prințului Harry și a lui Meghan Markle sunt nemulțumiți de atitudinea ducesei și speră să plece cât mai repede din zona lor. Ei au declarat că aceasta se consideră superioară și că face doar probleme.

Vecinii prințului Harry și a lui Meghan Markle sunt nemulțumiți de atitudinea ducesei și nu mai doresc să o vadă. Ei consideră că aceasta și-a manipulat soțul și că l-a întors împotriva Familiei Regale. Fosta actrița nu ar fi reușit să își facă nici măcar un prieten în apropierea casei.

„Înaltă și puternică.” „Abia așteptăm să plece”, a spus un vecin despre Meghan.

Un alt vecin a povestit că s-a dus să le dea cadou niște filme despre istoria exclusivistei enclave californiene, dar că n-au fost interesați. El a mai spus că cei doi nici măcar nu îi salută pe cei din jur.

Și tatăl ei, Thomas Markle, consideră că Meghan s-a schimbat în rău. El a mai spus că nu își mai recunoaște fiica și că îi este milă de nepoții lui și de prințul Harry.

„Nu știu dacă o învinovățesc pe ea sau pe Harry. Cred că ea are o influență asupra lui Harry mai mult decât el asupra ei”, a spus Thomas Markle, potrivit express.co.uk

Harry și Meghan locuiesc într-un conac de 11,5 milioane de lire sterline în Montecito, situat în Santa Barbara, California. Aici, ei au un teren de tenis, o piscină în aer liber și 16 dormitoare. În apropiere locuiesc mai multe vedete, printre care Oprah Winfrey, Bruce Willis, Tom Cruise și Fred Couples.

sursa foto: Daily mail

Americanii nu o plac pe Meghan Markle

Sondajele de opinie din SUA arată că majoritatea americanilor au o părere negativă despre Meghan. Prințul Harry a reușit să le atragă simpatia acestora. Un sondaj recent realizat de Newsweek a arătat că 33% dintre respondenți au dezaprobat-o pe Meghan. Această cifră este în scădere cu opt puncte față de ultimul sondaj al publicației, realizat în iunie. Potrivit unui alt songaj, mulți americani consideră că Harry ar trebuie să divorțeze de Meghan și să se împace cu familia lui. Alte persoane au spus că ducesa de Sussex este vinovată pentru tot scandalul din Familia Regală.

Majoritatea americanilor nu și-au făcut o părere mai bună despre Meghan nici după ce au văzut documentarul de pe Netflix. Mulți internauți au declarat că aceasta se victimizează și că știa de la început în ce se bagă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.