Mesajul care a salvat Familia Regală. Ce a spus Prințul William?

0
40

La scurt timp după moartea Reginei Elisabeta a II-a, Prințul William i-a trimis un mesaj „urgent” fratelui său mai mic, Prințul Harry, care a salvat relațiile în Familia Regală.

În urma decesului Reginei Elisabeta a II-a, nepoții săi, Prințul William și Prințul Harry, au părut că fac parte dintr-un front comun. Cei doi au apărut alături de soțiile lor, pentru a merge împreună pe Long Walk.

Această apariție a fost extrem de semnificativă pentru Familia Regală. Apariția soților de Sussex a reprezentat prima vizită în Marea Britanie alături de Familia Regală de când cei doi au luat decizia de a se muta în Statele Unite ale Americii.

Cuplurile sunt cunoscute pe internet sub numele de „Fab Four”. Cei patru au fost, de asemenea, văzuți pentru prima data împreună de la plecarea Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, în SUA.

Prințul William a planificat plimbarea

Inițial, Prințul William și soția sa, Kate, trebuiau să participe la această plimbare pentru a vedea omagiile floare ale bunicii lor, singuri. Cu toate acestea, William i-a trimis înainte de începerea plimbării un mesaj text fratelui său mai mic.

În cadrul acestui mesaj, Prințul William l-a invitat pe mezinul familiei să participe alături de soția sa la această plimbare. Prima data, plimbarea fusese planificată pentru ora 16:30, însă a fost ulterior amânată cu 45 de minute.

Prințul William și soția sa, Kate, alături de Prințul William și soția sa, Meghan Sursa:.express.co.uk

Potrivit unei surse interne, planificarea dintre cei doi frați a avut loc extrem de repede. Cei doi s-au organizat remarcabil, dat fiind faptul că cei doi nu s-ar fi întâlnit în prealabil în Scoția. Aceeași sursă infirmă faptul că invitația a fost realizată la indicațiile Regelui Charles.

Relația dintre cei doi nu s-a reparat după această întâlnire

Se înțelege că William menționase deja perspectiva de a participa la această ceremonie alături de Prințul Harry înainte de a trimite mesajul. Acest lucru ar fi fost recunoscut de către Ducele de Sussex.

Cu toate acestea, se pare că relațiile dintre William și Harry au devenit din ce în ce mai dificile în ultimul an, iar unii experți regali se îndoiesc că se vor împăca vreodată.

Harry și Meghan au făcut mai multe afirmații la adresa familiei regale britanice în seria lor de documentare de pe Netflix în decembrie anul trecut, iar Prințul a făcut alte afirmații doar patru săptămâni mai târziu în cartea sa de memorii, „Spare”, potrivit Express.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.