Mihai Trăistariu, decizie surprinzătoare după ce a fost păgubit de turiștii care i-au închiriat garsonierele: “Oamenii nu sunt responsabili”

0
37

Mihai Trăistariu a dezvăluit, la Antena 3 CNN, decizia pe care a luat-o după ce a fost păgubit de turiștii care i-au închiriat garsonierele de pe litoral.

Artistul a povestit, la Antena 3 CNN, faptul că turiștii care s-au cazat în garsonierele sale au provocat distrugeri majore.

“Nu am crezut că este greu și nici acum nu cred că este greu, pentru că, totuși, la finalul verii, când trag linie, ies niște bănuți.

Cu toate acestea, întotdeauna mă trezesc la finalul sezonului că am de făcut reparații. 

Anul acesta, ca niciodată, trei canapele mi-au fost rupte. Mi-au spart un perete de rigips cu pumnul. Mi-au ars canapeaua din piele cu țigara în trei locuri”, a spus cântărețul.
Citește și: Mihai Trăistariu, păgubit de turiştii care i-au închiriat garsonierele de pe litoral: “Când aud de reparații, îmi pun mâinile în cap!

Mai mult, Mihai Trăistariu a dezvăluit că adună, la finalul verii, suma 30.000 de euro din apartamentele pe care le deține pe litoralul românesc, însă plănuiește să construiască un hotel.

“Cu aceste apartamente mă doare capul, de aceea am declarat astăzi că vreau să-mi fac un hotel.

Îmi rămân din apartamente, la finalul verii, 30.000 de euro, dar o să fac și un împrumut la bancă, pentru că nu-mi permit.

Vreau să-mi cumpăr o pensiune mai mică sau să-mi fac un hotel, pentru că eu nu am o recepție în acest moment, iar oamenii nu sunt responsabili”, a mai spus artistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.