Mikaela Spielberg, fiica celebrului regizor Steven Spielberg, carieră ratată în industria pentru adulți | GALERIE FOTO

0
45

Mikaela Spielberg, fiica celebrului regizor Steven Speilberg se confruntă cu o carieră ratată în industria pentru adulți, care nu a fost nciodată pe placul tatălui ei.

Fiica lui Steve Spielberg a ales să nu calce pe urmele celebrului regizor de film – în schimb, și-a făurit propria carieră ca lucrătoare sexuală, o mișcare care, se pare, l-a ‘jenat’ pe tatăl ei.

Mikaela George Spielberg – care a fost adoptată de Steven și de soția acestuia, Kate Capshaw, când era un bebeluș – a făcut publică noua sa carieră în divertismentul pentru adulți în 2020.

Ea a mărturisit că a pornit într-o “călătorie de vindecare” cu această muncă “care afirmă viața” după ani de zile în care s-a luptat cu sănătatea ei mintală și a negat atunci că părinții ei ar fi avut vreo jenă legată de asta, transmite publicația Daily Star.

Ea s-a luptat anterior cu anorexia și cu tulburarea de personalitate borderline, și a apelat la băutură ca modalitate de a face față problemelor sale.

“Am simțit că dacă nu aș fi făcut munca pe care trebuia să o fac, aș fi fost moartă în decurs de un an. Aveam inima frântă, eram vulnerabilă și mă simțeam de parcă sufletul meu ar fi fost rupt în două. Și acopeream asta prin băutură… Nu mai sunt așa” a declarat ea pentru Daily Beast.

Deși Mikaela a insistat că nu va face “conținut hardcore”, la vremea respectivă au apărut relatări conform cărora tatăl ei, celebrul regizor, nu era mulțumit de ceea ce lansa ea în lume.

Mergând sub pseudonimul “Sugar Star”, „creatura sexuală” Mikaela realiza videoclipuri xxx și fetișiste pe internet.

Și nu la mult timp după ce decizia ei a devenit publică, un prieten de familie afirma: “În exterior, Steven și Kate – care sunt cei mai evoluați părinți din lume și care își iubesc copiii dincolo de orice măsură – au susținut-o întotdeauna pe Mikaela și au încercat să o înțeleagă. Evident, însă, sunt stânjeniți de faptul că ea a recunoscut brusc și public că a intrat în lumea lucrătorilor sexuali.”

„Nimic nu poate afecta reputația imaculată a lui Steven Spielberg și nici pe cea a lui Kate, dar sunt îngrijorați de cum arată asta pentru ceilalți copii ai lor, pe care încearcă să îi susțină, dar care sunt și ei stânjeniți. Cu siguranță nu așa au fost crescuți” a adăugat sursa citată.

Dar în ceea ce o privește pe Mikaela, ea insistă că părinții ei “se așteptau” ca ea să facă o “artă tabu”.

Ea a declarat pentru The Sun: “Părinții mei, în ciuda a ceea ce s-a scrisi, nu sunt stânjeniți. De fapt, ei se așteptau să fie cariera mea… un fel de artă outsider… sau artă tabu, pentru că au știut întotdeauna că sunt puțin nevrotică”.

Logodnic cu 27 de ani mai batrân

Cariera aleasă de Mikaela nu a fost singurul lucru care a dus la critici ci și idila la diferență de vârstă cu logodnicul ei, Chuck Pankow, în vârstă de 54 de ani. Mikaela are 27 de ani, iar Chuck este cu 27 de ani mai în vârstă decât ea.

A existat și un incident în care a fost implicat Chuck și Mikaela, care a fost arestată în februarie 2020, când avea 23 de ani. Vedeta a fost internată în Centrul de Detenție Hill din Nashville, Tennessee, pentru o infracțiune minoră de violență domestică, împotriva logodnicului ei.

Vedetei i s-a plătit o cauțiune de 1.000 de dolari și a fost eliberată după o reținere de 12 ore în spatele gratiilor.

Acuzarea a susținut că se afla într-un bar cu Chuck, când cei doi s-au certat, iar Mikaela ar fi început să arunce cu obiecte în el – dintre care unul l-a tăiat la mână.

Dosarul a fost închis în septembrie 2020, după ce Mikaela a finalizat ședințele de consiliere impuse de instanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.