Pe cât de celebri, pe atât de modești! Ce fac Florin Piersic Jr. și Toto Dumitrescu atunci când ies în oraș, în timpul liber / PAPARAZZI

0
34
  • Florin Piersic Jr. și Toto Dumitrescu și-au petrecut timpul liber împreună
  • Ce loc au ales pentru întâlnire

Toto Dumitrescu și Florin Piersic Jr. au devenit cunoscuți în țara noatră mai ales datorită părinților lor, care sunt adevărate nume în istoria României. Chiar dacă s-ar crede că își petrec timpul liber în locuri selecte, realitatea spune altceva. Paparazzii Spynews.ro au stat pe urmele lor și i-au surprins la o ieșire în oraș, astfel că vă prezentăm și vouă imagini cu ce fac fiul actorului Florin Piersic și fiul lui Ilie Dumitrescu, atunci când aleg să își petreacă timpul liber împreună.

Florin Piersic Jr. și Toto Dumitrescu își petrec timpul liber împreună

Florin Piersic Jr. și Toto Dumitrescu se pare că se bucură de timpul petrecut împreună, alături de încă un prieten. Chiar dacă sunt celebri, cei trei au ales un loc modest de înâlnire, și anume în fața unei benzinării, unde au stat la discuții.

Fiul lui Florin Piersic se afla lângă o benzinărie, timp în care a stat câteva minute și a vorbit la telefon. Ulterior, a intrat în benzinărie, iar în fața acesteia s-a întâlnit cu Toto Dumitrescu și încă un prieten. Aceștia au dat mâna, iar mai apoi au stat câteva minute la povești, semn că celor trei le-au făcut plăcere să se întâlnească.

După ce și-au epuizat subiectele de discuție, aceștia s-au îndreptat înspre mașină. Toto Dumitrescu și-a luat geanta din mașina prietenului său, iar în locul lui a trecut Florin Piersic Jr, care și-a pus ghiozdanul, apoi s-a urcat în locul din dreapa a mașinii, apoi au plecat fiecare în drumul său.

Toto Dumitrescu și-a făcut cumpărăturile

Ulterior, după ce s-a despărțit de cei doi prieteni ai lui, Toto Dumitrescu s-a oprit la un supermarket, unde a petrecut câteva minute. După ce și-a luat lucrurile de care a avut nevoie, acesta a plecat cu un taxi. Semn că s-a simțit în largul său, Toto și-a aprins o țigară.

Citește și: Aparențele înșală, iar Toto Dumitrescu este dovada vie! Cum s-a purtat fiul marelui fotbalist cu prietenii, deși este o adevărată vedetă / PAPARAZZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.