Reacția Lui Adrian Sînă, După Ce A Fost Acuzat De O Mireasă Că I-a Stricat Nunta: „Mi-am Cerut Scuze,

0
48

Artistul Adrian Sînă susține concerte, dar și cântări la evenimentele private unde e invitat alături de trupa Wedding Crashers. De curând, el a fost acuzat că nu a onorat contractul pe care l-a avut la o nuntă. Mireasa, revoltată, a transmis: „Aș vrea să vă fac atenți viitori miri cu cine încheiați contracte pe partea de muzică. Noi am avut contract încheiat din 11.10.2022 cu avans de 1.500 de euro să ne cânte la nuntă pe data de 26.08.2023.

„Ne-a anunțat că nu mai poate veni, că are turneu în Asia”

Ne-a anunțat cu 3 săptămâni înainte de nuntă că nu mai poate veni, că are turneu în Asia, pe când el a luat altă nuntă la Craiova, chiar el a postat pe story. În Zalău pentru septembrie a mai anulat o nuntă cu același pretext. Noi am găsit printr-un mare noroc, anulare la alt band pe care o să-l recomand din tot sufletul în altă postare, că nu vreau să le apară numele lângă Adrian Sînă și Wedding Crashers. Vă atașez poze cu dovezile”, a afirmat tânăra mireasă, pe rețelele de socializare.

Declarațiile acesta au ajuns și la urechile lui Adrian Sînă, care s-a apărat. „Au apărut tot felul de știri care sunt total false, că aș da țeapă sau așa mai departe. Eu înțeleg supărarea domnilor din Dej, pentru că sunt din Dej, nu din Cluj.

Adrian Sînă: „Primesc foarte multe cereri pentru evenimente și nu pot să le onorez pe toate”

Într-adevăr, am avut o înțelegere cu ei la un moment dat, dar din păcate chiar nu pot să onorez toate evenimentele. Primesc foarte multe cereri pentru evenimente și nu pot să le onorez pe toate. Mi-am cerut scuze că nu pot să ajung la evenimentul lor, le-am înapoiat avansul pe care mi l-au dat, le-am oferit șansa să îi ajut să își găsească o altă formație pentru nuntă, dar nu cu trei săptămâni înainte, cu mult mai mult timp”, a declarat Adrian Sînă pentru Unica.ro.

„Doamna pare că s-a supărat așa un pic, dar chiar îmi pare rău”, a mai precizat cântărețul.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Adrian Sînă, partener de afaceri cu Anca Serea

În urmă cu aproximativ trei ani, Anca Serea și Adrian Sînă au pus împreună bazele unei afaceri cu produse cosmetice 100% organice. Principalul scop a fost să producă cosmetice de bună calitate, apoi a fost interesul financiar. Cântărețul a vorbit pentru ego.ro despre noua gamă de produse pe care le-a lansat.

„E un produs care a căpătat destul de multă popularitate și chiar putem spune că este un produs-cheie în catalogul nostru. Între timp, am dezvoltat și alte produse. Spre exemplu, am lansat colecția «Serea organic». (…)

Am făcut această colecție cu un producător italian care are cultură de aloe vera organică și de măslini. Avem niște produse senzaționale. Au certificări organice, ceea ce este un lucru foarte important. Am făcut două produse în colecția „Serea organic”.

Un ser cu hialuronic și o cremă hidratantă cu aloe vera organică și cu măslini, cu hialuronic, cu moleculă mică. Foarte multe lucruri și foarte bune produse anti-aging, de hidratare, care pot fi folosite și de un ten sensibil, chiar și un ten cu probleme”, a declarat Adrian Sînă.

      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.