Se confirmă divorțul? Harry, mai fericit singur decât cu Meghan

0
43

La doar 48 de ore după ce au fost surprinse imaginile în care Prințul Harry părea posomorât alături de soția sa, Meghan Markle, din timpul concertului artistei Beyonce, au fost publicate noi imagini cu acesta, în extaz, la meciul cu Inter Miami.

Ducele de Sussex, în vârsta de 38 de ani, a fost fotografiat în timp ce părea foarte fericit ca urmare a victoriei lui Lionel Messi. Acesta a vizionat meciul purtat între echipa Inter Miami și Los Angeles FC.

La doar 48 de ore înainte de apariția acestor imagini, Prințul Harry a fost surprins alături de soția sa la un concert al artistei Beyonce, din cadrul turneului Renaissance în Los Angeles. Prințul părea trist și se uita în depărare, în timp ce Meghan Markle și mama ei dansau pe ritmul muzicii.

Probleme în paradis

Biograful Ducelui de Sussex, Angela Levin, a declarat că după părerea sa, imaginile realizate în timpul concertului relevă un „Duce posomorât”. Acesta avea o privire îmbufnată și era clar că nu se simțea în largul său.

De asemenea, biograful mai susține că diferența dintre cele două imagini este foarte clară. În fotografiile în care se află alături de soția sa, Prințul poate fi observat cum își direcționează atenția asupra telefonului său mobil, însă atunci când este singur, pare fericit „precum un copil care a primit înghețată”.

Prințul Harry și Meghan Markle la concerul Beyonce Sursă foto: Page Six

Meghan fusese invitată la meci, însă nu s-a prezentat

Potrivit surselor, Meghan Markle se regăsea pe lista de invitați pentru confruntarea dintre cele două echipe faimoase de fotbal. Cu toate acestea, Ducesa de Sussex nu și-a făcut apariția.

În consecința, Prințul Harry a fost surprins singur, purtând o eșarfă neagră și aurie, culorile specifice echipei Los Angeles FC. În tribună, alături de Prințul britanic, se aflau actorul Leonardo DiCaprio și cântăreața Selena Gomez.

Prințul Harry la meciul Inter Miami Sursă foto: People Magazine

După părerea apropiaților și a cunoscuților săi, Harry părea să fi fost obligat să meargă la concert alături de soția sa. Acesta și-a scos rareori mâinile din buzunar, și și-a petrecut timpul fiind distras de alte lucruri, precum de telefon său mobil.

În același timp, Meghan Markle dansa într-o fustă argintie strălucitoare, în timp ce își trecea mâinile prin păr, potrivit The Sun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.