Testamentul Lisei Marie Presley, contestat de mama ei, Priscilla Presley. Care este motivul

0
44
  • Priscilla Presley a contestat testamentul lăsat de fiica ei
  • Cu ce nu e de acord mama Lisei Marie Presley

Priscilla Presley nu este de acord cu o anumită parte de testamentul fiicei ei, Lisa Marie Presley. Astfel, fosta soției a lui Elvis Presley a contestat documentul în instanță, pentru că pune la îndoială „autenticitatea și validitatea” lui.

Priscilla Presley a contestat testamentul fiicei ei, Lisa Marie Presley

Presa din Statele Unite a aflat detaliile juridice, după contestația depusă joi de Priscilla. În cadrul solicitării acesteia se contestă un amendament făcut în 2016 la testamentul Lisei Marie. Se pare că prin intermediul acestui amendament, artista i-a înlăturat pe managerul ei, Barry Siegel, și pe Priscilla Presley din rolul lor de administratori și i-a pus în locul lor pe copiii ei cei mari, Riley Keough, de 33 de ani, și Benjamin Keough – care a murit în 2020, la 27 de ani.

Priscilla Presley și Siegel sunt administratori ai averii Lisei Marie Presley în prezent și vor ca lucrurile să rămână așa, în ciuda dorinței din testamentul cântăreței, care a murit pe 12 ianuarie.

În cadrul documentului depus în instanță de Priscilla se arată că în acea parte din testament care ”ar fi semnată de Lisa Marie Presley”, numele mamei ei este scris incorect șo conține o semnătură care „apare în neconcordanță cu cea obișnuită”. Totodată, mama artistei susține că fiica ei nu i-a vorbit niciodată despre acest amendament, așa cum se cerea, dar și că documentul nu a fost făcut cu matori, la notar.

De asemenea, în contestație se mai arată că Priscilla consideră că Siegel se va retrage în curând din rolul de administrator, ceea ce o va transforma oricum pe Riley Keough în co-administrator alături de ea.

Contestația a fost făcută la mai puțin de o săptămână după ceremonia memorială realizată pentru Lisa Marie la Graceland, moșia moștenită de la Elvis Presley.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.