Unde s-a filmat serialul Netflix Wednesday în România

0
26

VIDEO. Unde s-a filmat serialul Wednesday în România? Producţia, regizată de Tim Burton, care tocmai a intrat pe Netflix, a fost făcută la noi în ţară. Unde? Cum arată în film? Un clip cu imaginile faţă în faţă, în articol.

Castelul Cantacuzino este chiar internatul Nevermore (locul principal al acţiunii), iar în multe cadre sunt imagini de la Universitatea Politehnică, de la Grădina Botanică sau de la Casa Monteoru

Imaginile în care Wednesday Addams îi pedepseşte pe hărţuitorii fratelui ei aruncându-le piranha în apă sunt filmate la bazinul de înot Dinamo. Cadrele exterioare, filmate în România sunt, în serial, Vermontul

Mai apar imagini de la Gara Regală din Sinaia, dar şi de la conacul Olga Greceanu, de lângă Bucureşti.

Înainte de clipul video, ce spune Tim Burton regizorul Wednesday:

„A fost grozav să venim aici, în România, pentru că totul s-a potrivit în mod ciudat în universul Familiei Addams. Încercarea de a face România să semene cu Vermontul a fost o provocare interesantă, dar am reuşit să găsim multe noi locaţii. Iar în studio, am avut spaţiul necesar pentru a crea platouri, aşa că a fost minunat că am putut face acest lucru.

Am avut spaţiu suficient ca să construim exterioare, respectiv să construim oraşul Jericho. Este ca şi cum decorurile ar prinde viaţă, iar asta susţine întreaga atmosferă a serialului”.

Tim Burton are în portofoliu producţii precum Beetlejuice, Batman (cu Michael Keaton), Edward Mâini-de-Foarfecă, Batman Returns, The nighmare before Christmas, Mars Attacks, Planeta maimuţelor, Charlie şi fabrica de ciocolată (Johnny Depp), Dumbo şi multe altele.

Cele opt epsioade ale serialului sunt disponibile pe Netflix.

VIDEO. Unde s-a filmat serialul Netflix Wednesday în România

GALERIE FOTO. Unde s-a filmat Wednesday în România

Cine joacă în serial? Un român este “Thing” – celebra mână din Addams

Rolul principal în serial e jucat de Jenna Ortega, iar producţia mai aduce nume cunoscute, precum Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luiz Guzman (Gomez Addams) şi Christina Ricci (Marilyn Thornhill).

Mâna din serial – “Thing” este a unui român. Este vorba de Victor Dorobanţu.

Jenna Ortega, actriţa care o joacă pe Wednesday Addams:

“Acţiunea din serialul Wednesday începe cu momentul în care Wednesday este exmatriculată şi se duce să viziteze vechea şcoală cu internat la care au mers şi Gomez şi Morticia, Academia Nevermore. Este o şcoală pentru toate creaturile rare care au anumite abilităţi speciale sau pentru persoane care sunt doar un pic altfel decât ceilalţi.

Apoi, o vedem pe Wednesday căutându-şi drumul în această nouă şcoală şi creându-şi noi relaţii, complet diferite de cele întâlnite până atunci. Ea îşi doreşte să devină detectivă şi scriitoare şi, la Nevermore, descoperă un mister care o captivează.

De-a lungul întregului sezon, caută să dezlege acel mister”.

Autor: Petrişor Obae
petrisor.obaepaginademedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.