Vocea României, 8 septembrie 2023: Denisa Lucan i-a făcut pe Horia Brenciu și Theo Rose să izbucnească în lacrimi

0
43


Denisa Lucan vine din Năvodari, are 21 de ani, studiază canto clasic și a venit de 5 ori la Vocea României, până să ajungă în fața antrenorilor.


 


Denisa Lucan iubește să cânte atât pentru ea însăși, cât și la evenimente precum nunți, majorate, petreceri, iar în sezonul estival bucură turiștii de la terase sau baruri, cu talentul său. La Vocea României a venit încrezătoare și își dorește să dea tot ce are mai bun pentru a întoarce cât mai multe scaune.


Tânăra de 21 de ani a interpretat melodia „Nu mă mai despart de tine”, care i-a impresionat profund pe antrenori. Theo Rose chiar a izbucnit în lacrimi atunci când și-a auzit melodia cântată de Denisa, apoi a apăsat hotărâtă pe butonul roșu. Irina Rimes și-a întors și ea, la rândul ei, scaunul.


Momentul a devenit din ce în ce mai emoționant la finalul piesei, atunci când și concurenta, dar și Horia Brenciu au început să plângă:


„Plângem de proști, de emoții. Piesa asta e piesa Doinei Spătaru, am înregistrat-o neștiind dacă o să pun cover-ul ăsta undeva. A fost coloana sonoră a imaginilor cu nașterea lui Sasha. E o piesă extraordinară! M-a emoționat și piesa, și interpretarea ta.. Sper să vii în echipa noastră”, a spus Theo Rose.


Horia Brenciu: „Eu plâng că plânge Theo!”


În final, Denisa a ales să meargă mai departe alături de Horia Brenciu și Theo Rose.


VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


EPISODUL 2 VOCEA ROMÂNIEI ESTE DISPONIBIL, ÎN AVANS, PE VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.