Zvonuri îngrijorătoare la palat. Kate Middleton a slăbit nejustificat și-a fost internată în spital

0
35

O vedem zâmbitoare și tonică ca-ntotdeauna, dar umblă vorba că Prințesa de Wales a fost foarte afectată de cartea lui Harry.

În aparițiile sale, Kate Middleton nu lasă să se ghicească nicio suferință sau vreo stare psihică proastă. Cu toate acestea, se zvonește că soția lui William a fost deosebit de afectată de acele dezvăluiri neplăcute din cartea Prințului Harry la adresa ei și-a familiei sale.

După cum bine știm, în cartea sa de memorii, Spare/Rezervă, Ducele de Sussex a descris-o pe cumnata sa în culori nu tocmai plăcute: că ar fi fost invidioasă pe soția lui, Meghan Markle, și c-ar fi avut prejudecăți vizavi de nou-venita în familia regală, legat de rasa și profesia acesteia.     

Ei bine, conform revistei nemțești Neue Post, după săptămânile de groază ce au urmat dezvăluirilor extraordinare din cartea Prințului Harry, familia regală a trecut printr-o nouă criză, mult mai serioasă: Kate Middleton ar fi fost internată de urgență din cauza scăderii excesive în greutate, atribuită unor posibile tulburări de alimentație. Chiar dacă această informație nu a fost confirmată oficial, este cât se poate de vizibil faptul că prințesa a slăbit mult, în ultima vreme. 

Revista în cauză susține că tulburările au apărut pe fond nervos, după ce Kate Middleton s-ar fi consumat excesiv ca urmare a loviturii primite de la cel care i-a fost, odată, atât de apropiat.

Nu este prima dată când apar zvonurile legate de starea precară de sănătate a lui Kate Middleton. Aceleași zvonuri îngrijorătoare au apărut și după lansarea primei cărți a Ducilor de Sussex, Finding Freedom, în anul 2020.

Atunci, potrivit unui articol din revista Star, Kate ajunsese să cântărească doar 45 de kilograme la o înălțime de 1,75 m. 

kate william george charlotte louis jpg

„Se pare că prințesa a făcut vizite secrete la spital, ceea ce este îngrijorător. Are amețeli și dureri de cap. Ar putea foarte bine să fie legat de faptul că este foarte slabă”, spunea, pe atunci, o sursă citată de revista Star.

Noi sperăm că toate aceste zvonuri vor rămâne la statutul de zvonuri și că Prințesa de Wales nu are și n-a avut niciodată astfel de probleme de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.