Doi jucători, OUT din lotul CFR-ului înaintea meciului cu FCSB

  • Liga 1: FC VoluntariFC Argeș, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FarulUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

De pe lista de la LPF a campionei au fost excluși Cătălin Itu, revenit la CFR în iarnă, după jumătate de sezon în care a jucat sub formă de împrumut la Dinamo, și Roger Rodrigues, adus în iarnă de la UTA Arad.

Doi jucători, OUT din lotul CFR-ului înaintea meciului cu FCSB

Locurile lui Cătălin Itu și Roger Rodrigues pe lista pentru campionat au fost luate de portarul Karlo Letica și de mijlocașul croat Lovro Cvek, care a semnat cu CFR Cluj după ce și-a reziliat contractul cu ucrainenii de la Zorya Lugansk, anunță GSP.ro.

CFR Cluj l-a putut legitima pe Lovro Cvek și după expirarea perioadei de mercato ca urmare a deciziei FIFA, care a stabilit că jucătorii legitimați la cluburile ucrainene se pot transfera, în contextul războiului din țara vecină.

În ceea ce privește jucătorii scoși de pe listă, atât Cătălin Itu, cât și Roger au bifat doar două prezențe pentru CFR Cluj în această parte secundă de sezon, ultimele în februarie, și nu au reușit să-l convingă pe Dan Petrescu.

CFR Cluj, cinci puncte în fața FCSB-ului

Înaintea meciului din Gruia, CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 45 de puncte, cinci în fața FCSB-ului.

Diferența s-a micșorat la cinci punte după etapa a patra a play-off-ului, când CFR Cluj a pierdut la Craiova, 2-3, și FCSB-ul a învins-o categoric pe FC Voluntari, 4-0.

Etichete: lot cfr cluj , karlo letica , catalin itu , roger rodrigues , lovro cvek


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare