Dorin Șerdean va fi repus în funcție la Dinamo

Veste șocantă pentru Dinamo! Dorin Șerdean (52 ani) a câștigat procesul cu clubul din „Ștefan cel Mare” și trebuie repus în funcție. Mai mult, Tribunalul București a decis plata salariilor la zi. Președintele executiv sosit în „Ștefan cel Mare” în era Pablo Cortacero se întoarce și ca acționar majoritar.

Șerdean a fost dat afară la finele lunii ianuarie 2021, astfel că va fi remunerat cu suma de aproximativ 136.000 de lei (27.000 de euro) plus indexarea cu rata inflației, echivalentul a 14 salarii, atât cât a trecut din momentul demiterii. Cu 9711 lei net pe lună era plătit oficialul la Dinamo.

Informația vine în cel mai prost moment posibil pentru toată suflarea dinamovistă. „Câinii” sperau să înceapă play-off-ul Ligii 1 într-o atmosferă de liniște, pentru a putea evita retrogradarea în eșalonul secund.

Cutremur la Dinamo: Dorin Șerdean a câștigat războiul cu Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu

Situațiile lui Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu se complică grav în acest moment, însă cert este că puterea în club va trece în mâinile vechiului și noului președinte executiv Dorin Șerdean. Pe data de 21 ianuarie 2021, DDB reușea să-l îndepărteze oficial pe omul de afaceri de la echipă motivând că a lipsit de la locul de muncă.

Demiterea luată în cadrul Consiliului de Administrație a lui Dinamo a fost atacată în instanță de Șerdean. Oficialul a fost înștiințatcă trebuie să predea mașina pe care o primise din partea clubului, după ce fusese dat afară din camera în care a fost cazat la hotelul Phoenicia.

În urmă cu un an, ProSport prezenta ordinul de plată prin care Dorin Șerdean și-a achitat salariul pe octombrie 2020 din banii suporterilor destinați pentru transferul lui Steliano Filip. Din suma totală pe care a controlat-o, președintele executiv a mai făcut două plăți în valoare de 17.380 de lei și 14.500 de lei către avocatul său, fără să anunțe.

„Nu am știut că banii aceștia sunt din bugetul DDB, vreau să vă returnez întreaga sumă! Sunt dinamovist, nu accept să fiu plătit din alocațiile copiilor și pensiile bătrânilor dinamoviști care fac sacrificii pentru acest club”, a reacționat atunci Gabriel Bucur, reprezentantul legal al omului din conducerea dinamovistă.

Fotbalul este viața lui. Actualul Redactor-șef al ProSport s-a îndrăgostit de Sportul Rege pe vremea Generației de Aur și a jucat, el însuși, la nivel de juniori, pentru formațiile de Liga 1 Rocar și FC Național mai bine de 11 ani.

A absolvit Colegiul Național Tudor Vianu, dar pasiunea … citește mai mult

Cele mai recente știri
Știri similare