„Drăgușin joacă meci de meci și tu-i dai 4 minute?”

Articol de GSP – Publicat vineri, 15 aprilie 2022, 13:59 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 17:54

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, fundașul de 20 de ani împrumutat de Juventus în Serie A, la Salernitana, e nemulțumit că jucătorul său a prins doar câteva minute în amicalul cu Grecia de luna trecută, 0-1. Ulterior, cu Israel (2-2), Drăgușin a rămas pe bancă tot meciul.

În direct la GSP Live, Florin Manea nu l-a menajat pe Edi Iordănescu și nu i-a uitat nici pe selecționerii de la U21 care l-au ignorat de-a lungul timpului pe Drăgușin. Impresarul e deranjat că jucătorul pe care-l reprezintă a prins mai puține minute decât Ionuț Nedelcearu, fotbalist care evoluează în Serie B.

Totuși, Florin Manea apelează la un argument fals: Drăgușin nu joacă „meci de meci în Serie A”, așa cum agentul pretinde. Înainte de ultima acțiune a echipei naționale, românul a avut două meciuri consecutive în care a fost lăsat pe bancă la Salernitana. În prealabil, el bifase cinci partide la rând în care a fost integralist.

GSP LIVE

Îl recunoști? Un fost campion al României încă joacă, la 41 de ani: „Asta e singura mea motivație”

Florin Manea a răbufnit: „Joacă meci de meci în Serie A și tu-i dai 4 minute?”

„A fost frumos că a debutat, dar a debutat ca boxerii, trei minute. În momentul în care joci în Serie A meci de meci, te aștepți să joci mai mult la națională. A jucat mai mult Nedelcearu, care e în Serie B, la retrogradare, decât Drăgușin, care e în Serie A. Drăgușin e proprietatea lui Juventus, Nedelcearu e proprietatea lui Crotone. Normal că te aștepți să joci mai mult decât celălalt, nu? Nedelcearu a jucat 30 de minute, Radu a prins patru minute.

Nu-l judec, că Edi Iordănescu a zis că vrea să-și pună baza în el. Dar eu n-o văd așa. Dacă avem un jucător care joacă în Serie A meci de meci, nici nu mai contează vârsta. La Chiricheș contează că are 31 de ani? La Pedri, contează că are 18 ani? Sau la alții care debutează devreme…La noi, e sintagma: «Lasă, că are timp». Italienii au avut curaj cu Drăgușin, doar noi n-am avut. La U21, cu Mutu, a fost convocat doar după ce a debutat la Juventus. Cu Bratu, n-a jucat, că nu juca la Sampdoria. A jucat la Sampdoria, l-a băgat și Bratu. A jucat meci de meci în Serie A, l-a luat Edi la națională.

E lipsă de profesionalism, le e frică sau sunt alte interese?! Mi se pare ciudat. N-am nimic cu nimeni, dar cu ce e ajutat?  Cu căratul bagajelor? Joacă meci de meci în Serie A și tu-i dai 4 minute?”, a spus Florin Manea, la GSP Live. 

Șefii lui Juventus au hotărât ce vor face cu Radu Drăgușin

Radu Drăgușin (20 de ani), fundașul împrumutat de Juventus la Salernitana, ocupanta ultimei poziții în Serie A, nu va reveni la formația torineză la finalul actualului sezon competițional.

Radu Drăgușin va pleca în vară de la Salernitana, atunci când îi expiră înțelegerea, în contextul în care nu există opțiune de transfer definitiv. Acesta nu va reveni însă la Juventus, deoarece, conform Tutto Mercato Web, torinezii sunt hotărâți să îl împrumute la o nouă formație din primul eșalon.

Drăgușin și-a pus semnătura pe contractul cu Juventus încă din anul 2018, atunci când a evoluat la juniorii clubului, iar în 2020 a făcut pasul către prima echipă, acolo unde a bifat doar patru prezențe.

Florin Manea, obișnuit să pună presiune pe selecționeri

Nu e pentru prima oară când Florin Manea ia în colimator un selecționer pentru că nu-l folosește mai mult pe Radu Drăgușin. Toamna trecută, agentul de jucători a izbucnit la adresa lui Florin Bratu, cel care îl lăsase pe Drăgușin pe banca de rezerve la amicalul cu Georgia U21.

„Este o rușine ce face Florin Bratu! Aduce o mentalitate veche, împinge la mediocritate, judecă un copil care se bate cu Bonucci și Chiellini și are 3 milioane valoare pe Transfermarkt. . Ne batem joc de o valoare, ne batem joc de el, nu știm să-l creștem. Eu, dacă aș fi în locul lui, aș depune să-mi iau cetățenia italiană, să joc măcar la o echipă care mă respectă. Jur, sunt revoltat. N-am comentat niciodată, dar deja este bătaie de joc”, spunea Florin Manea, conform ProSport

FOTO / Imagini spectaculoase surprinse în amicalul România – Grecia 0-1


Citește și alte știri despre naționala României:

Jucătorul care e o prioritate pentru Edi Iordănescu: „Din păcate, situația e neplăcută! Vedem cum îl aducem la lot”

Stoperul propus de Gică Popescu „naționalei”: „Este cel mai în formă fundaș din Liga 1!”

Cele mai recente știri
Știri similare