Este posibil ca Sony să adauge reclame în jocurile PlayStation free-to-play

Conform unui raport al celor de la Business Insider, care citează trei oameni implicați în proiecte Sony ca surse, compania investighează moduri în care să-și încurajeze dezvoltatorii să creeze cât mai multe jocuri free-to-play pentru PlayStation, despre care se spune că au căpătat multă popularitate în timpul pandemiei. Și cum credeți că Sony îi încurajează pe aceștia?Prin noi modalități de monetizare a acestor jocuri.

Sony lucrează la un mod de a aduce la propriu reclamele în jocurile PlayStation, scopul companiei în acest sens fiind implementarea reclamelor într-un mod cât mai natural, cum ar fi panourile publicitare din simulatoarele sportive. O altă soluție la care Sony se gândește este răsplătirea jucătorilor cu iteme sau skin-uri în schimbul vizualizării unor reclame, lucru care mie, personal, mi s-a părut mereu o afacere bună atât timp cât am opțiunea de a da skip atunci când nu am chef de o reclamă.

Sunt de părere că inițiativa asta este una bună, deoarece chiar dacă oamenilor le convine sau nu, reclamele sunt benefice indiferent de ce parte a reclamei te situezi. Iar ideile de a implementa reclame în panouri publicitare virtuale și de a răsplăti jucătorii PlayStation pentru vizualizarea de reclame sunt unele foarte bune, într-o lume în care reclamele au obiceiul de a sări peste tine atunci când ți-e lumea mai dragă.

Cele mai recente știri
Știri similare