Evoluţie bună a stării de sănătate a legendei…

Starea de sănătate a legendei fotbalului brazilian Mario Zagallo evoluează bine, a anunţat clinica din Rio de Janeiro în care este internat de marţi fostul fotbalist din cauza unei infecţii respiratorii, informează AFP.


Dublul campion mondial, care va împlini 91 de ani la 9 august, “prezintă o evoluţie bună, cu rezultatae clinice şi analize care arată un răspuns bun la tratamentul decis de echipa medicală”, a precizat spitalul Barra D’Or.

Zagallo a fost primul care a câştigat Cupa Mondială ca jucător (1958 şi 1962), apoi ca antrenor (1970), înaintea germanului Franz Beckenbauer (1974 şi 1990) şi a francezului Didier Deschamps (1998 şi 2018). Până în prezent, el este singurul care a participat la cinci finale ale Cupei Mondiale, dintre care doar una a fost pierdută, împotriva Franţei, în 1998, ca antrenor.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected].

Cele mai recente știri
Știri similare