Fanii îl cer pe Luca Florică la Dinamo

Fanii lui Dinamo au rămas impresionați de evoluția lui Luca Florică (19 ani), jucătorul împrumutat de Rapid la Progresul Spartac, pe care îl cer în „haită”.

Dinamo a debutat cu dreptul în Liga 2, reușind să se impună cu 1-0 în fața nou-promovatei Progresul Spartac. Elevii lui Ovidiu Burcă și-au îndeplinit obiectivul, dar suporterii sunt conștienți că jocul este departe de cel al unei formații care poate ținti play-off-ul, astfel că vor întăriri la echipă.

Printre fotbaliștii remarcați de la Progresul Spartac se numără Luca Florică, membru DDB Elite, care în finalul sezonului trecut a evoluat pentru Academica Clinceni.

Fanii îl cer pe Luca Florică la Dinamo

Suporterii lui Dinamo au apreciat evoluția lui Luca Florică, jucător care a fost titular la Progresul Spartac în debutul sezonului de Liga 2. Fotbalistul în vârstă de 19 ani a evoluat pe o poziție mai avansată decât cea cu care ne-a obișnuit, de apărător lateral, și a impresionat în mai multe rânduri inclusiv la capitolul fizic, unde părea, la un moment dat, că a rămas în urmă.

Suporterii din DDB Italia au apreciat evoluția jucătorului în vârstă de 19 ani, iar postarea de pe rețelele de socializare a atras foarte multe reacții pozitive.

„Poate ajunge la noi la un moment dat, are potenția băiatul”, „Respect, puștiule”, „De nota 10”, „La ce avem noi acum la Dinamo, eu zic ca merită și el o șansă să joace cu peluza în spate”, „Să îl luăm la noi, mi-au plăcut ambiția și dăruirea lui! Ar fi peste Bani (n.r. Ahmed Bani)”, „Dacă este membru Elite… De ce nu îl luăm la noi? Chiar va da totul pe teren” și „Bravo, puștiule! Ai fost cel mai bun, poate te vede cineva și vii la noi” sunt numai câteva dintre comentariile suporterilor la postarea DDB Italia.

Luca Florică este sub contract cu Rapid, care în returul sezonului trecut l-a împrumutat la Academica Clinceni, iar în această vară la Progresul Spartac.

Luca Florica in meciul de fotbal dintre Progresul Spartac si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 2, desfasurat pe Clinceni Arena din Clinceni 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cele mai recente știri
Știri similare