”Florin Cîțu ar fi avut ocazia să construiască cu noi România liberală, dar a ales sistemul de epoleți și baroni”

Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a declarat sâmbătă, după demisia lui Florin Cîțu de la conducerea PNL, că fostul premier a avut ocazia ”să construiască cu USR România liberală, dar a ales sistemul de epoleți și baroni”.

Drulă a reiterat poziționarea USR în zona liberală spunând că scena politică a României este tot mai limpede: ”De-o parte sistemul unit cleptocrat cu epoleți la putere, de cealaltă parte Opoziția democratică a USR, partid pro-european, liberal”, a scris liderul USR.

  • ”USR este și va rămâne singurul partid liberal care luptă pentru modernizarea României. Scena politică e din ce în ce mai limpede: de-o parte sistemul unit cleptocrat cu epoleți la putere, de cealaltă parte Opoziția democratică a USR, partid pro-european, liberal. Pentru 2024 între aceste două forțe se va da lupta. România pakistanizată, pseudo-militarizată, viktor-orbanizată (PSD-PNL) vs. România pro-europeană, occidentală, liberală (USR). Florin Cîțu ar fi avut ocazia să construiască cu noi a doua variantă, dar a ales sistemul de epoleți și baroni. Episodul de astăzi e doar epilogul trist al unei alegeri făcute acum un an. Noi rămânem determinați să creștem, să spargem blocada mediatică și să oferim României speranța de modernizare”, a scris Cătălin Drulă, sâmbătă, pe Facebook.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Cele mai recente știri
Știri similare