Florin Tănase nu l-a lăsat pe Florinel Coman să execute penalty-ul

Florinel Coman, atacantul în vârstă de 24 de ani al lui FCSB, a obținut un penalty în meciul cu Farul Constanța, însă nu a fost lăsat de căpitanul Florin Tănase (27 de ani) să execute el lovitura de la 11 metri.

Meciul dintre Farul Constanța și FCSB s-a disputat luni seară, în cadrul etapei a șasea din play-off-ul Ligii 1, pe terenul principal din Complexul Sportiv Academia Gheorghe Hagi, iar roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 4-0. Au marcat Florin Tănase (min. 24, min. 40 și min. 67), respectiv Darius Olaru (min. 34).

În minutul 38 al întâlnirii de la Ovidiu, Damien Dussaut l-a faultat în propriul careu pe Florinel Coman și arbitrul Marcel Bîrsan a dictat lovitură de la 11 metri pentru FCSB.

Cum a reacționat Florinel Coman, după ce Florin Tănase nu l-a lăsat pe el să execute lovitura de la 11 metri din Farul – FCSB

Comentatorii acestui meci se așteptau ca Florinel Coman să execute lovitura de pedeapsă, pentru a primi un plus de moral având în vedere perioada dificilă pe care o traversează.

Florin Tănase a luat însă balonul, fiind primul executant de pe lista antrenorului Toni Petrea, și a bătut el lovitura de la 11 metri. Căpitanul roș-albaștrilor are și el o miză: titlul de golgheter al campionatului, câștigat și în sezonul trecut.

După ce Florin Tănase a transformat lovitura de la 11 metri, jucătorii lui FCSB au mers și l-au încurajat și pe Florinel Coman.

Penalty-ul din Farul Constanța – FCSB nu a rămas fără repercusiuni nici de partea cealaltă. Gheorghe Hagi a decis să îl scoată de pe teren pe Damien Dussaut, în minutul 42, și l-a înlocuit cu Radu Boboc.

Cele mai recente știri
Știri similare