Florin Tănase vrea ca FCSB

Florin Tănase (27 de ani) speră ca meciul dintre FCSB și CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului, să se joace pe noua arenă din Ghencea. „Dacă nu vom fi acceptați, să răspundă în fața instanțelor!”, amenință căpitanul roș-albaștrilor. 

Aflată în imposibilitatea de a juca pe Arena Națională meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului, FCSB plănuiește să solicite închirierea stadionului din Ghencea pentru duelul care s-ar putea disputa cu titlul pe masă.

Numai că în fața echipei lui Gigi Becali există un mare obstacol. Așa cum GSP a anunțat astăzi, CSA Steaua nu va răspunde favorabil solicitării celor de la FCSB, argumentul principal fiind acela că FCSB este un club care le-ar fi afectat „militarilor” imaginea și interesele.

La finalul meciului dintre Farul și FCSB, scor 0-4, Florin Tănase a fost chestionat pe seama acestui aspect. 

Florin Tănase: „Dacă nu vom fi acceptați în Ghencea, să răspundă în fața instanțelor”

„Ne dorim să jucăm acolo, să vedem dacă vom fi acceptați. Dacă nu, să răspundă în fața instanțelor, pentru că nu este normal să nu fim lăsați să jucăm. Ei fac stadionul din banii noștri, dar noi n-avem voie să jucăm acolo? Numai în România se poate întâmpla așa ceva, nu înțeleg!”, a răspuns Tănase.

Despre lupta la titlu, FCSB având în acest moment două puncte sub CFR Cluj și 4 peste CSU Craiova, Tănase a afirmat: „Sperăm ca lupta să rămână încinsă până în ultima etapă. Se joacă, se poate întâmpla orice. Lupta este în 3, atât timp cât și Craiova are șanse matematic”.

Până la finalul sezonului mai sunt 4 etape, în care FCSB va juca cu FC Argeș (acasă), Universitatea Craiova (deplasare), FC Voluntari (deplasare) și CFR Cluj (acasă).

Mai multe știri despre FCSB: 

Veste proastă pentru FCSB înaintea meciului cu Farul: „Are fractură!”

Florinel Coman, după ce a contribuit decisiv la două goluri în Farul – FCSB: „Declarația domnului Hagi mi-a schimbat creierul, m-a pus pe picioare”

Cele mai recente știri
Știri similare