Gabi Tamaș și Constantin Budescu au dat lovitura la FC Voluntari prima

Gabriel Tamaș și Constantin Budescu au contribuit la calificarea ilfovenilor în play-off-ul Ligii 1, iar fiecare titular al FC Voluntari a încasat o primă de 10.000 de euro.

FC Voluntari este surpriza plăcută a Ligii 1, Liviu Cobotariu având rezultate foarte bune pe banca ilfovenilor. După ce anul trecut fostul internațional a salvat formația de la retrogradare în urma barajului disputat pentru menținerea în Liga 1 cu Dunărea Călărași, de data aceasta „Ciobi” a calificat echipa în play-off. FC Voluntari a avut o evoluție constantă pe toată durata sezonului regular și s-a întărit considerabil după aducerea lui Constantin Budescu.

ProSport a aflat că o astfel de performanță nu avea cum să nu fie premiată de către conducerea clubului și primarul Florentin Pandele și-a dat girul pentru ca fiecare titular să încaseze un bonus demn de câștigarea unui trofeu.

Gabi Tamaș și Constantin Budescu au dat lovitura după ce au dus Voluntari în play-off-ul Ligii 1! Fiecare titular a încasat 10.000 de euro

Fiecare titular de la FC Voluntari a încasat o primă de 10.000 de euro pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Altfel, Constantin Budescu, 33 de ani, a început să-și revină la forma care l-a consacrat și a intrat în atenția selecționerului Edward Iordănescu pentru o nouă convocare la echipa națională a României.

Iordănescu jr. a fost văzut în ultima perioadă la mai multe meciuri ale ilfovenilor și nu este exclus să apeleze pentru următoarele partide ale „tricolorilor” la serviciile lui Constantin Budescu.

În schimb, fundașul Gabi Tamaș, 38 de ani, nu mai e în atenția selecționerului, deși e dispus să mai activeze pentru prima reprezentativă a României. „Generaţiile se schimbă şi s-au schimbat. Sper să facă o treabă bună. Dacă voi fi chemat, voi merge cu sufletul la gură. Sunt naţionalist şi mereu mi-am dorit să joc pentru echipa naţională” declara recent Gabi Tamaș, unul dintre liderii formației antrenate de Liviu Ciobotariu.

 

Cele mai recente știri
Știri similare