Gabriela Cristea și-a adus fetițele în emisiunea pe care o prezintă. Imagini de senzație cu micuțele în casa Mireasa – Capriciile Iubirii / FOTO

  • Gabriela Cristea la muncă alături de fiicele ei
  • Cum s-au distrat fiicele prezentatoarei TV

Gabriela Cristea este zilnic prezentă pe mici ecrane, prezentând în fiecare seară emisiunea Mireasa – Capriciile Iubirii. Ei bine însă, pe lângă job-ul pe care-l are, aceasta este în primul rând mamă, astfel că azi a îmbinat lucrurile!

Fiicele Gabrielei Cristea, în casa Mireasa – Capriciile Iubirii

Astăzi, în premieră pentru toți cei care urmăresc emisunea Mireasa – Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea a avut două invitate speciale și anume pe fiicele sale, asta fiindcă a fost nevoită să îmbine utilul cu plăcutul, cum s-ar spune din vechi strămoși.

Dacă până acum cele două fiice rămâneu alături de tatăl lor când Gabriela Cristea era la muncă, de data aceasta cei doi părinți nu au avut de ales, asta fiindcă Tavi Clonda se afla la filmări, unde nu putea fi deloc atent la ele, așa că au găsit această soluție.

Cum s-au distrat micuțele Gabrielei Cristea

Deși sunt destul de mici, cele două fetițe nu au făcut mai deloc gălăgie și s-au jucat cuminți, fără a o întrerupe pe frumoasa prezentatoare TV din muncă. Mai mult decât atât, nu doar că și-a făcut de lucru singure, ci au și stat cu mai multe persoane din spatele emisiunii, profitând de timpul în care mama lor nu le vede.

Cele două s-au machiat, iar apoi i-au făcut o surpriză Gabrielei Cristea, concurenții din platoul emisiunii fiind cu adevărat surprinși de cât de sociabile și frumoase sunt, astfel că nu se ascundeau de nimeni, nici măcar de camerele de filmat, semn că o să calce pe urmele părinților.

CITEȘTE ȘI: Care este motivul pentru care Gabriela Cristea nu poate slăbi. Ce a mărturisit prezentatoarea TV: ”Sunt disperată…”

Cele mai recente știri
Știri similare