Galerie Foto | Fanii lui Eintracht Frankfurt au făcut legea pe Camp Nou. Reacția ultrașilor Barcelonei

  • Liga 1: Chindia Târgoviște – FC Botoșani, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni – Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Ultrașii Barcelonei au protestat în timpul meciului cu Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt a beneficiat de un sprijin neașteptat din partea fanilor. Peste 30.000 de fani germani au venit la Barcelona, iar peste 15.000 au reușit să intre pe Camp Nou.

Au fost doar 5.000 de bilete alocate pentru echipa oaspete, dar suporterii echipei Eintracht Frankfurt au cumpărat și tichete achiziționate inițial de fani ai Barcelonei.

Potrivit presei germane, fanii Barcelonei au vândut peste 10.000 de bilete unor suporteri ai echipei Eintracht Frankfurt.

Prin urmare, fanii germani au creat o atmosferă specială pe Camp Nou, au aprins torțe și fumigene și i-au depășit – din punct de vedere vocal – pe suporterii Barcelonei.

Galerie Foto

Nemulțumiți de această situație, ultrașii Barcelonei și-au părăsit locurile din peluză după primele 45 de minute ale meciului. A fost o formă de protest față de decizia unor fani ai Barcelonei, care și-au vândut biletele suporterilor echipei Eintracht Frankfurt.

Ultrașii echipei “blaugrana” au revenit în peluză după aproape un sfert de oră din repriza a doua, dar fundalul sonor pe Camp Nou a continuat să fie dominat de către fanii germani.

Galerie Foto

Etichete: europa league , barcelona , fani barcelona , eintracht frankfurt , camp nou , frankfurt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare