Galerie Foto | Mesajul soției lui Brooklyn Beckham la doar câteva zile de la nuntă: ”Sunt devastată!”

  • Liga 1: FC VoluntariFC Argeș, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FarulUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Tatăl miresei, miliardarul Nelson Peltz (79 de ani) s-a ocupat de organizarea evenimentului, iar David Beckham i-a făcut un cadou original tânărului cuplu, o mașină de colecție adusă la standardele moderne, cu un motor electric.

Mesajul soției lui Brooklyn Beckham la doar câteva zile de la nuntă: ”Sunt devastată!”

Galerie Foto

Deși au toate motivele să fie fericiți, la doar câteva zile de la eveniment, Nicola Peltz a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor sociale prin care a anunțat că este devastată.

Motivul nu este greu de anticipat, acela fiind situația de coșmar prin care trece Ucraina din cauza războiului pornit de Rusia, la comanda lui Vladimir Putin.

Actrița a distribuit o imagine în care apare alături de tatăl său la care a adăugat o descriere în care a vorbit despre evenimentele tragice care se desfășoară în Ucraina, anunțând în același timp că va începe o campanie de strângere de fonduri pentru oamenii afectați de război.

Tatăl meu a vorbit despre acest subiect și la nunta noastră. Eu și Brooklyn suntem devastați de ceea ce se întâmplă în Ucraina și am cerut donații pe CareOrg în locul cadourilor de nuntă. Orice este de folos”, a transmis Nicola Peltz pe Instagram.

David Beckham, cu ochii în lacrimi la nunta fiului său

David Beckham (46 de ani) a fost extrem de emoționat la acest eveniment și a avut un discurs special despre fiul său, Brooklyn, potrivit The Sun.

Fostul internațional englez ar fi izbucnit în lacrimi la un moment dat, când și-a amintit despre momentul în care Brooklyn s-a născut.

“Discursul lui David a durat aproximativ cinci minute. La un moment dat, i-au dat lacrimile. A vorbit despre momentul în care Brooklyn s-a născut și cum simțea nevoia să-l protejeze. A povestit că a dormit pe holurile spitalului, păzind ușa, pentru că nu voia să lase pe nimeni să intre în salonul în care se afla copilul său.

La un moment dat, i s-a pus un nod în gât lui David și a trebuit să-și întrerupă discursul, dar a fost un moment frumos”, a spus un participant la nuntă, citat de The Sun.

Etichete: beckham , ucraina , david beckham , razboi , brooklyn beckham , nicola peltz


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare