George Buhnici, implicat în afaceri de 15.000.000 lei în ultimii 3 ani.

George Buhnici nu câștigă bani doar din prezentarea produselor pe care le prezintă într-o lumină favorabilă. Afacerile în care el este implicat au avut un rulaj de peste 16 milioane de lei în ultimii 3 ani.

O parte din veniturile fostului prezentator ILikeIt vin de la companiile cărora le laudă produsele pe rețelele de socializare. Buhnici are recenzii și imagini pozitive despre BCR(care tocmai a renunțat la colaborare cu jurnaistul), sau cu alte companii ca, Disney, Nesspreso, Lenovo sau Garmin.

George Buhnici nu ezită să le arate oamenilor unde locuiește, mai precis în comuna Corbeanca, una dintre cele mai exclusiviste zone ale României. Având o casă independentă energetic, Buhnici conduce o Tesla, dar și alte mașini mai scumpe.

George Buhnici, deținător de afaceri profitabile

În urma scandalului media de care jurnalistul a avut parte din deplin, mai multe investigații au fost făcute. Una dintre firmele pe care le deține George Buhnici este Comedia Interactive SRL.

În ultimii trei ani analizați, acesta se raportează la o cifră de afaceri de aproximativ 1,8 milioane lei și un profit de 280 mii de lei.O altă companie este Reachman Advisors SRL, înființată ăn 2016, desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management, potrivit Newsweek.

Pe lângă companiile precizate, mai este și Reachman Advisors SRL, înființată în 2016, desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management. Are mai mulți asociați, iar în ultimii trei ani analizați, a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 1,1 milioane lei și pierdere de 360 mii lei mii lei.

De asemenea, Buhnici nu a depus niciodată bilanț la Ministerul Finanțelor Publice.

Cele mai recente știri
Știri similare