George Ganea, șocat după ce FC Argeș a anunțat despărțirea

George Ganea, atacantul în vârstă de 23 de ani împrumutat de la Farul Constanța, s-a declarat surprins după ce FC Argeș a anunțat pe rețelele sociale că se desparte de el.

În urmă cu o zi, FC Argeș a făcut anunțul despărțirii de George Ganea, iar Gică Popescu, președintele clubului Farul Constanța, a declarat că echipa sa nu a fost înștiințată despre această decizie.

Ulterior, au apărut informații conform cărora George Ganea a fost nemulțumit de faptul că nu a fost utilizat de către antrenorul Andrei Prepeliță și le-ar fi transmis piteștenilor să îl lase să plece.

George Ganea, șocat după ce FC Argeș a anunțat despărțirea

George Ganea neagă acea solicitare a sa și a explicat cum au stat lucrurile.

„Am văzut și eu ce s-a scris și aș vrea să zic ce s-a întâmplat cu adevărat să nu creadă lumea că eu sunt un arogant sau că mă cred mai presus decât alții sau decât antrenorii. Nu este nimic adevărat din ce s-a scris. Știu și cine a dat acea declarație, dar nu cred că are rost să-i spun numele.

Cum am mai spus, sâmbătă am fost chemat de Prepeliță și mi-a transmis că nu se va mai baza pe mine, chiar dacă m-am antrenat bine și am avut o pregătire bună în cantonament. Cred că din cauza șocului nu am mai știut ce să-i spun și mi-a zis OK. Mi-a spus că este o posibilitate să merg la Mioveni și au cam insistat, cam mult. Mai mult decât trebuia. Mi-a spus că, în primul rând, trebuie să vorbească cu Hagi. A făcut-o tata (n.r. – Ionel Ganea). După, a spus că trebuie să ia o decizie privind viitorul meu, dacă o să ajung la a rezilia cu Argeșul. Și uite că am făcut-o.

Am primit multe mesaje, m-au sunat colegi, foști colegi de la Pitești și m-au întrebat ce s-a întâmplat, au crezut că am făcut ceva, dar nu am făcut nimic.

Și pe mine m-a surprins, mai ales că era vorba să mă cumpere. Toată lumea îmi spunea că își doresc să mă cumpere. Și tatălui meu i-au spus același lucru.

Au vorbit cu Hagi să mai lase din preț, a fost de acord și au rămas doar discuții”, a spus George Ganea, potrivit Sport.ro.

Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat … citește mai mult

Cele mai recente știri
Știri similare