Gică Hagi explică dispariția lui Enes Sali din echipa Farului Constanța

Gică Hagi a explicat de ce Enes Sali a dispărut atât din echipa Farului Constanța, cât și din atenția publică după ce a debutat la reprezentativa României.

Fotbalistul dobrogenilor Enes Sali a debutat în Liga 1, a marcat primul gol la nivel de seniori și a debutat în echipa națională a României, toate la 15 ani împliniți. Ulterior apariției sub „tricolor”, tânărul jucător a dispărut de pe radar, fiind folosit de numai trei ori de Gică Hagi.

Patronul-antrenor de la Farul spune că a luat decizia de a-l scoate pe Sali, pentru moment, de sub lupa publicului pentru a-i lua din presiunea pe care o are pe umeri. Gică Hagi a dat asigurări că nu s-a întâmplat nimic cu jucătorul născut pe 23 februarie 2006 și că îl vom vedea din nou pe teren în tricoul alb-albastru.

Gică Hagi explică situația lui Enes Sali

Gică Hagi a explicat ce s-a întâmplat cu Enes Sali ulterior debutului la echipa națională, de când mijlocașul cu profil ofensiv a mai bifat numai trei meciuri pentru echipa de club.

Antrenorul Farului Constanța spune că fotbalistul în vârstă de 16 ani trebuia scos, cel puțin temporar, din atenția publicului, pentru a-l elibera de presiune. Gică Hagi a ales să se axeze în următoarea perioadă pe pregătirea fotbalistului, dar a dat asigurări că îl vom vedea în curând în tricoul formației care și-a propus să termine acest sezon pe locul 2 al clasamentului.

„El nu e tânăr, e enervant de tânăr, e foarte tânăr, e prea tânăr! De abia a împlinit 16 ani. I s-au întâmplat atâtea în patru luni, că era logic ca la un moment dat mai mult să-l antrenăm, mai mult să vorbim cu el, să-l dezvoltăm, să se obişnuiască cu ritmul şi cu intensitatea şi cu presiunea.

Practic, va veni, va apărea. Nu e vreo problemă cu el, absolut nimic. Nu se pune problema, iubeşte fotbalul”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Cele mai recente știri
Știri similare