Gigi Becali, contrat de Florin Răducioiu. „Mi se pare ilogic”. Ce l-a determinat pe fostul dinamovist să reacționeze așa

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 02 August 2022, 22:28

Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 22:27


Gigi Becali i-a adus pe David Miculescu și pe surpriza Bogdan Rusu la formația “roș-albastră”. La conferința de preză organizată cu scopul de a-i prezenta pe cei doi jucători drept noii fotbaliști ai FCSB-ului, finanțatorul a spus că-l va trimite în primul unsprezece pe Miculescu.


Florin Răducioiu, fostul team manager al lui Dinamo, a vorbit despre faptul că „este ilogic” ca transferurile proaspete să joace ca titulari și i-a contestat ideea lui Gigi Becali.


Răducioiu: „Mi se pare ilogic”


„Logica spune că, ai semnat ieri şi mi s-ar părea ilogic ca aceşti doi jucători care au semnat ieri să joace. Nu cred că vor fi titulari. A, că vor intra pe parcursul meciului e altceva.


Sunt jucători care au nevoie de timp. Mi se pare ilogic să fie titulari, dar pot intra pe parcursul meciului. Nu cred că ar fi normal să joace.”, au fost cuvintele lui Răducioiu, potrivit
Orange Sport.


Dunajska Streda – FCSB


Înainte de meciul “de foc” din Slovacia, FCSB a reușit să treacă de Saburtalo Tbilisi în turul al doilea preliminar al Conference League.


Partida de pe Arena Națională a reprezentat debutul lui Nicolae Dică ca antrenor la FCSB, fiind al doilea mandat al tehnicianului la echipa la care a evoluat și ca jucător.


Golul a venit în minutul 44, când Dawa a marcat dintr-o lovitură cu capul, în urma unui corner. Avantajul a fost mărit prin reușita superbă a lui Edjouma din minutul 56. 


Oaspeții au redus diferența în minutul 69, Goshteliani reușind să marcheze cu capul. După 8 minute, Tabatadze a restabilit egalitatea și erau în avantaj la general, scor 3-2. 


Aflat în postura de căpitan după plecarea lui Florin Tănase, Florinel Coman și-a trecut numele pe tabela marcatorilor în minutul 79, iar cu două minute înaintea terminării timpului regulamentar, Cordea a obținut un penaly, transformat impecabil de Risto Radunovic. 


FCSB va fi nevoită să joace la victorie cu Dunajska Streda dacă vrea să aibă un retur liniștit pe Arena Națională. Partida va începe miercuri, de la ora 21:30.

Cele mai recente știri
Știri similare