Gigi Becali nu mai transferă jucători de la FC Botoșani

Gigi Becali nu i-a achitat nici până acum lui Valeriu Iftime banii pentru nouă la sută din procentele pe care FC Botoşani la mai deţine după transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray.

Gigi Becali şi Valeriu Iftime erau parteneri obişnuiţi de afaceri, existând transferuri dese de jucători. Dar, după ce FC Botoşani nu s-a calificat în play-off, finanțatorul trupei moldave susține că omologul său de la FCSB  nu mai este interesat de fotbaliștii săi.

Între cele două tabere se află acum pe rol şi un litigiu la comisii. În prima fază FCSB a pierdut şi Gigi Becali trebuie să îi achite lui Valeriu Iftime 279.000 de euro. În plus, patronul celor de la FCSB trebuie să trimită către Botoșani și 41.789 de euro, dar fără TVA, suma reprezentând contribuția de solidaritate din aceeași tranzacție.

Afacerile între Gigi Becali şi prietenul Valeriu Iftime, sistate din cauza banilor pentru Olimpiu Moruţan? „Nu ştiu pentru ce mai trage de timp atât de mult”

Valeriu Iftime a vorbit pentru ProSport despre situaţia sumei datorate de Gigi Becali celor de la FC Botoşani.

Din câte se pare, nici Galatasaray nu și-a respectat obligațiile contractuale față de FCSB. Gigi Becali a făcut reclamație la UEFA în cazul Olimpiu Moruțan.

„Eu nu ştiu de ce Gigi Becali tot trage de timp atât de mult. Pentru mine cazul lui Moruţan este unul închis. Gigi Becali tot va rămâne dator către noi şi după ce a depus acel apel. Nu are cum să câştige deoarece actele sunt foarte clare în favoarea noastră. Ce să mai discutăm acum şi de alţi jucători? Acum, dacă Botoşani nu mai este în play-off, oricum pe Gigi Becali nu îl mai interesează de jucători de la noi”, a spus Valeriu Iftime.

Care e situația lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray? Giovanni Becali, consilierul unei firme de impresariat, a explicat: „Cicâldău și Moruțan au contracte pe cinci ani cu Galata. Vedem în vară în funcție de ce-și dorește și Galata. Până atunci ei trebuie să dea sută la sută la fiecare antrenament, la fiecare meci, pentru că de-aia sunt plătiți”.

Cele mai recente știri
Știri similare