golgeterul Sory Diarra ratează restul sezonului din Liga 2

Articol de GSP – Publicat vineri, 29 aprilie 2022, 17:41 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 18:10

Sory Ibrahim Diarra (22 de ani), atacantul din Mali al Petrolului, s-a accidentat și va rata restul play-off-ului din Liga 2.

Petrolul a avut un parcurs impecabil în sezonul regular și părea ca și promovată în Liga 1. „Lupii galbeni” au câștigat doar două din cele 6 partide disputate în play-off, avansul față de FC Hermannstadt și Universitatea Cluj s-a risipit, iar veștile proaste continuă să curgă pentru Nicolae Constantin. 

PETROLUL – CSA STEAUA

Peluza Sud Steaua ia cu asalt Ploieștiul! Câți suporteri sunt așteptați pe „Ilie Oană”

Petrolul, fără golgeter în finalul play-off-ului din Liga 2

Sory Diarra, golgeterul din liga secundă, cu 15 reușite, la fel ca Bogdan Chipirliu, de la CSA Steaua, s-a accidentat în minutul 72 al partidei pierdute la Cluj, scor 1-3. 

Rezultatul RMN-ului a scos la iveală o ruptură musculară, potrivit Prosport. Verdictul medicilor este crunt: vârful din Mali nu va mai putea juca în acest final de sezon. Ar rata inclusiv meciurile de baraj, dar ploieștenii pică de pe primele două poziții.

Programul Petrolului în finalul sezonului: 

  • acasă cu Steaua 
  • în deplasare cu Hermannstadt 
  • acasă cu Chiajna 
  • în deplasare cu Slobozia

VIDEO Sory Diarra își spune povestea dramatică: „Mi-am pierdut ambii părinți, dar fratele meu a făcut totul ca eu să devin fotbalist”

Citește și alte știri din Liga 2: 

EXCLUSIV Se întâmplă în România: clubul care luptă să nu pice în Liga 3 a „tocat” 1,5 milioane de euro de la primărie în ultimul an!

Ianis Zicu pune piciorul în prag: „Așa ceva nu se mai poate!”

Cele mai recente știri
Știri similare