Harry şi Meghan Markle, în centrul unui nou scandal! Regina Elisabeta dă de pământ cu regulile. Ce urmează e greu de imaginat

Experții regali spun că Regina Elisabeta a II-a întinde o ramură de măslin în timp ce Harry și Meghan Markle ar fi fost invitați să apară la balconul Palatului Buckingham în timpul sărbătorilor Jubileului de Platină.

Meghan și Prințul Harry au fost invitați să facă o apariție pe balconul emblematic de la Palatul Buckingham alături de restul Familiei Regale în iunie  pentru a sărbători 70 de ani istorici al Majestății Sale pe tron. Ducele și ducesa de Sussex vor avea, de asemenea, voie să se alăture familiei regale la alte evenimente deschise familiei mai largi, inclusiv slujba de mulțumire pentru domnia reginei care va avea loc la Catedrala Sf. Paul.

Meghan și Harry nu au voie să joace un rol oficial în niciunul dintre evenimentele Casei Regale

Consilierii regali  susțin că prezența familiei Sussex la sărbătorile domniei sale ar însemna mult pentru regină şi că din acest motiv uită de regulile impuse. Această reuniune ar avea loc după ce de câteva luni circulă informații despre o ruptură între Meghan și Harry și unii membri ai casei regale.

Mai mult, Prințul Harry solicită în prezent o revizuire judiciară a deciziei Ministerului de Interne de a nu-l lăsa să plătească pentru protecția sa în timp ce familia lui se află pe teritoriul britanic, o ceartă juridică în curs care ar putea fi esențială dacă ducele și ducesa, precum și cei doi copii ai lor, vor veni peste două luni în Regatul Unit.

Bunătatea şi generozitatea Reginei nu au limite

Regina Elisabeta i-a invitat pe Prințul Harry și pe Meghan să se alăture Familiei Regale la balconul Palatului Buckingham la sărbătorile jubileului de platină. Sărbătoarea jubileului de platină va fi deosebit de specială pentru Ducele și Ducesa de Sussex, deoarece pe 4 iunie, în plină desfășurare, fiica lor Lilibet va împlini vârsta de un an

Familia regală nu a cunoscut-o pe Lilibet, cea care poartă porecla dată reginei în copilărie de bunicul ei, regele George al V-lea, și folosită de regretatul ei soț, Prințul Philip.

Afirmația că Meghan și Prințul Harry au fost invitați la balcon vine după ce s-au întâlnit cu regina săptămâna trecută în secret. Meghan și Harry erau în drum spre  Haga pentru a participa la Jocurile Invictus în desfășurare. Dar s-au oprit la Castelul Windsor, unde l-au întâlnit și pe Prințul Charles şi Majestatea Sa.

Surse regale au descris întâlnirea ca fiind „foarte cordială” și „incredibil de caldă”

Luni, Ducele de Sussex a vorbit despre reîntâlnirea cu bunica sa la BBC, unde a spus: „A avut o mulțime de mesaje pentru Team UK pe care le-am transmis deja celor mai mulți dintre ei, așa că a fost grozav să o văd. Sunt sigur că i-ar plăcea să fie aici dacă ar putea.

Aceasta a marcat prima întâlnire personală a lui Meghan cu regina de când a demisionat oficial din funcția de regală cu normă întreagă în martie 2020. Ducesa nu s-a mai întors în Marea Britanie de atunci, scrie Express.

Cele mai recente știri
Știri similare