Iată cum ar putea arăta Google Pixel Watch

După ani întregi în care am tot auzit zvonuri despre cum va fi noul smartwatch al celor de la Google, se pare că lansarea acestuia este din ce în ce mai aproape, deoarece tot mai multe informații ies la suprafață.

O potențială randare a noului smartwatch, dezvăluită de Evan Blass pe site-ul 91mobiles.com. Design-ul acestuia este unul simplu și circular, cu o rotiță fizică în partea dreaptă. Sunt multe lucruri care lipsesc din randarea asta, cum ar fi partea care prinde ceasul propriu-zis de curea. Un lucru interesant care face randarea asta să arate oarecum ciudat este faptul că nu există un inel care să reprezinte marginea ceasului. Părerea mea este că marginea asta inexistentă arată foarte bine și dă ceasului un design unic pe care mi-ar plăcea să îl am pe mâna stângă.

Google Pixel Watch

Din păcate, încă nu știm nicio informație exactă despre ce va fi în interiorul acestui smartwatch sau despre ce va ști să facă. Putem doar să sperăm că Google știu ce fac și că Google Pixel Watch va reuși să fie un competitor adevărat pentru ceasurile celor de la Apple, care în momentul de față sunt cea mai bună variantă în materie de smartwatch-uri.

Cele mai recente știri
Știri similare