Ilie Dumitrescu, verdict clar în privința unui eventual transfer al lui Billel Omrani la Rapid! Ce a spus Helmut Duckadam

  • Liga 1: ChindiaCFR Cluj, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948Universitatea Craiova, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Chiar Adrian Mutu, antrenorul de la Rapid, a dezvăluit că cei aflați la conducerea clubului Rapid intenționează să îl transfere pe atacantul francez, însă se teme că salariul pe care fotbalistul îl cere este mult prea mare.

Ilie Dumitrescu, verdict clar în privința unui eventual transfer al lui Billel Omrani la Rapid! Ce a spus Helmut Duckadam

Helmut Duckadam se îndoiește că Billel Omrani va semna cu Rapid, așa cum s-a discutat în ultima perioadă în România. Fostul mare portar crede că fotbalistul are niște pretenții salariale mult prea mari pentru posibilitățile giuleștenilor și crede că venirea sa ar destabiliza echipa.

Eu cred că nu va veni. Cred că Omrani e mult prea scump pentru Rapid și cred că ar destabiliza și lotul, și bugetul, și tot. Cu siguranță mai au nevoie de unul sau doi jucători, dar nu cred că de Omrani”, a declarat Helmut Duckadam la emisiunea Fotbal Club.

Ilie Dumitrescu i-a dat dreptate ”eroului de la Sevilla”, însă a venit și cu alt argument. ”Mister” crede că Omrani nu se află într-o formă fizică tocmai bună având în vedere că nu a mai jucat din luna mai, iar pretențiile sale salariale sunt exagerate.

Dacă va mai aștepta o săptămână – două, Omrani își va reveni în iarnă. Fără să te antrenezi și să ceri 500 de mii pe sezon, puțin cam complicat. Băieții ăștia au câteva etape bune, patru etape, plus echipele care sunt angrenate în cupele europene, așa că…”, a completat Ilie Dumitrescu.

Ce șanse sunt ca Billel Omrani să semneze cu Rapid. ”Nu ne vom grăbi”

Francezul este liber de contract în acest moment și ar fi tentat să revină în Liga 1, mai ales că aici s-a simțit foarte bine.

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul Rapidului, nu a ascuns intenția conducătorilor clubului, de a-l aduce pe Omrani, fotbalist pe care-l consideră unul ”de succes în Liga 1”. A făcut, însă, o precizare, extrem de importantă. Anume că fotbalistul francez are un salariu foarte mare.

Pe Omrani nu ştiu dacă ni-l vom permite. E un jucător care a avut succes în Liga 1, aşa că poate fi o soluţie.

Nu ne vom grăbi în a face transferuri, doar pentru a le face”, a declarat Adrian Mutu.

De altfel, și Gigi Becali (64 de ani) l-a vrut pe Omrani vara aceasta, dar a renunțat în momentul în care fotbalistul și-a exprimat clar salariul pe care l-ar fi dorit la vicecampioana României, 600.000 de euro pe sezon.

Etichete: rapid , cfr cluj , adi mutu , helmut duckadam , ilie dumitrescu , billel omrani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare