Imaginile cu Marius Croitoru de la FCSB – U Craiova 1948 au provocat indignare: ”Inadmisibil. Ar trebui luate măsuri”

  • Superliga: Hermannstadt – Botoșani, luni, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Progresul Spartac – Dinamo, joi, 18:00, Digi Sport 1

Antrenorul de facto al grupării din Bănie a ținut, totuși, legătura în permanență cu Valentin David, cel care a dat indicații în timpul jocului. Marius Croitoru a fost surprins în repetate rânduri vorbind cu asistentul său, care avea căști wireless, în ciuda regulamentului.

Galerie Foto

Imaginile cu Marius Croitoru de la FCSB – U Craiova 1948 au provocat indignare

Cadrele cu Marius Croitoru l-au enervat pe Florin Răducioiu (52 de ani), care cere să fie luate măsuri împotriva antrenorului.

Este o agitație incredibilă, inadmisibilă după părerea mea. Regulamentul, cel puțin așa știu eu, spune clar că este complet interzis ca antrenorul suspendat să comunice, prin orice mijloc, cu un asistent, un antrenor secund. Este interzis!

Este la vederea tuturor. Nu ar trebui să se întâmple așa ceva. Ar trebui să fie luate niște măsuri cât mai rapide. S-ar crea un precedent”, a spus Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Pe lângă momentele în care discuta cu Valentin David, Marius Croitoru a fost surprins comunicând și cu Marcel Pușcaș, director general la U Craiova 1948, și cu Eduard Zelgin, team managerul echipei, care au venit în sectorul în care se afla antrenorul.

U Craiova 1948, victorie cu CFR și egal cu FCSB fără Marius Croitoru pe banca tehnică

Marius Croitoru a fost eliminat în prima etapă, cu Farul, meci pierdut de U Craiova 1948, 1-2, iar în cele două jocuri în care nu a stat pe banca tehnică echipa nu a fost învinsă.

Formația din Bănie a câștigat cu CFR Cluj, campioana en-titre, 3-1, și a obținut remiza cu FCSB de pe Arena Națională.

Etichete: florin raducioiu , marius croitoru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare