Incendiu puternic la fosta fabrică de ţigări a omului de afaceri Zaher Iskandarani. A fost transmis mesaj RO-Alert

Un incendiu puternic a izbucnit, joi după-amiază, la fosta fabrică de ţigări a omului de afaceri Zaher Iskandarani, care a fost dat în urmărire internaţională, după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, pentru contrabandă cu ţigări.

Una dintre halele fabricii care se află în localitatea Săcălaz, lângă Timişoara, în care au fost depozitate jocuri electronice, a luat foc, iar pentru zona respectivă a fost transmis mesaj Ro-Alert din cauza degajării mari de fum.

Pompierii au intervenit imediat pentru stingerea incendiului care se manifestă cu coloană mare de fum. Astfel, au ajuns la locul incendiului trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, un echipaj SMURD, un ofiţer şi 15 subofiţeri, potrivit News.ro.

Potrivit ISU Timiş, incendiu a izbucnit într-o hală în care erau depozitate aparate de jocuri electronice.

Din primele informaţii nimeni nu a fost rănit, angajaţii au ieşit singuri din incintă.

În zonă a fost emis şi un mesaj Ro-Alert prin care populaţia este avertizată în privinţa degajărilor mari de fum.

”Incendiu major cu degajări de fum produs la fosta fabrică de ţigări, la ieşirea din Municipiul Timişoara, DN59 Km5. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsaţi libere căile de acces pentru accesul forţelor de intervenţie. Luaţi măsuri de autoprotecţie. Închideţi uşile şi ferestrele, astupaţi gurile de aerisire şi opriţi funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare”, se arată în mesajul Ro-Alert.

După ce focul va fi stins, reprezentanţii ISU Timiş urmează să stabilească de la ce a pornit focul.

Zaher Iskandarani a fost condamnat în anul 2014 la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul de contrabandă cu ţigări în care a fost judecat pentru că a prejudiciat statul cu aproximativ două milioane de lei.

Iskandarani, care a avut mai multe afaceri în zona Banatului, a fugit din ţară, fiind dat în urmărire internaţională.
 

Cele mai recente știri
Știri similare