„Arăt ca un câine fără machiaj, dar nu-mi pasă”. Femeia care șochează pe internet cu felul în care arată fără make-up

0
41

O femeie în vârstă de 35 de ani șochează atunci când apare pe internet fără să fie machiată.

 

Make-up artist de meserie, Sarah Andres din Edmonton, Canada, a fost supranumită a devenit cunoscută pe internet din cauza felului în care arată nemachiată, versus machiată.

Atunci când se aranjează Sarah face o mulțime de ajustări care o transformă complet. Ea folosește inclusiv o proteză dentară.

Sarah Andres, care postează online sub numele de utilizator Lashes and Losing, a adunat peste 700.000 de urmăritori postând videoclipuri cu look-urile sale îndrăznețe. Femeia în vârstă de 35 de ani este pasionată de machiaj și glumește pe seama faptului că se transformă atunci când renunță la machiaj.

Într-un clip postat recent, care a adunat peste 15.000 de aprecieri, ea a avut o transformare care i-a lăsat pe urmăritorii ei cu gura căscată. Look-ul ei a inclus gene false super lungi, un fard de ochi roz și contur.

Citește și


spotmedia


@lashesandlosing Replying to @Wilko ???? #makeup #transformation #trending #glowup #catfish #transition ♬ IT GIRL MASHUP by L BEATS – DJ L BEATS

Transformarea a fost ca un răspuns pentru un troll de pe internet care a spus despre ea că arată ca un câine atunci când nu poartă machiaj.

Femeia a fost lăudată de comunitatea ei pentru gestul îndrăzneț. 

Articol recomandat de sport.ro


Saudiții aruncă bomba: Cristiano Ronaldo, înapoi în UEFA Champions League din sezonul următor!

Saudiții aruncă bomba: Cristiano Ronaldo, înapoi în UEFA Champions League din sezonul următor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.