„Legendarul” aerodrom din Ciornobaiivka, cimitir pentru echipamentul militar rusesc VIDEO

0
19

Aeroportul internațional „Kherson” din Ciornobaiivka, regiunea Herson, recent recucerită de forțele ucrainene, a devenit un cimitir pentru echipamentul militar rusesc, conform publicației ucraiene Focus.

Rușii aveau aici o bază militară devevenită faimoasă după zecile de atacuri care au avut loc aici, și care într-un final a fost complet distrusă de Forțele Armate ale Ucrainei, conform Centrului pentru Comunicații Strategice.

Potrivit departamentului, aici se afla sediul Diviziei 20 de puști motorizate a Forțelor Armate Ruse, care a fost complet distrus împreună cu comandantul.

Pe aeroportul internațional din Ciornobaiivka s-a aflat o bază militară rusească Foto: Captură video

În imaginile filmate de unul dintre militarii armatei ucrainene, pe 11 noiembrie, după eliberarea aeroportului din Ciornobaiivka,  u fost surpinse rămășițele echipamentului militar rusesc, printre care cele ale unor tancuri, elicoptere, transportoare blindate și camioane distruse.

Vineri, 11 noiembrie, armata ucraineană a eliberat Chornobayivka, iar localnicii i-au întâmpinat cu steaguri ucrainene și imnul național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.