O mireasă s-a căsătorit, până la urmă, cu socrul ei, pentru că mirele a fugit în ziua nunții, în Indonezia

0
27

Data actualizării:
Data publicării:

O mireasă s-a căsătorit cu socrul ei, pentru că mirele a fugit în ziua nunții FOTO: Getty Images

După ce un mire din Indonezia a dispărut fără urmă chiar în ziua nunții, tatăl său și-a asumat rolul lui și s-a căsătorit cu mireasa, însă doar pentru că organizarea evenimentului costase mult și nu voia să piardă banii.

Cea mai frumoasă zi din viața unei tinere din localitatea Jikotamo, Halmahera de Sud, identificată de presa indoneziană cu inițialele S.A., s-a transformat în cel mai mare coșmar, pentru că viitorul ei soț, un bărbat cu care avusese o relație de lungă durată, a dispărut chiar în ziua nunții lor, care a fost programată pentru data de 29 august.

Incidentul a fost considerat de neconceput de către ambele familii, pentru că pregătirile pentru nuntă costaseră o mică avere, iar zestrea fusese deja dată, astfel că tatăl mirelui a „salvat” situația și s-a decis pe loc să se căsătorească el cu cea care ar fi trebuit să-i devină noră.

Într-un videoclip care circulă pe rețelele sociale indoneziene, tații mirelui și ai miresei pot fi văzuți participând la ceremonia neobișnuită, însă unul dintre ei este de fapt mire.

„Invitații sosiseră deja la nuntă. Familia mirelui ne-a spus atunci că fiul lor a dispărut și că nu era de găsit”, a declarat pentru presa locală fratele miresei, Wisto Ahmad, confirmând că tatăl mirelui s-a căsătorit cu sora lui.

Deși familia miresei s-a simțit profund umilită de faptul că mirele a fugit, până la urmă se pare că a fost mulțumită cu soluția găsită, pentru că nu era deloc dispusă să suporte pierderea banilor.

Pe rețelele sociale, reacțiile au fost împărțite: unii au fost de părere că familiile au găsit soluția potrivită pentru încurcătura creată, în timp ce alții au compătimit-o pe mireasă. Alții au făcut ironii pe seama mirelui, a cărui mamă vitregă este acum fosta lui iubită.

Editor :
D.C.Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.