Un însoțitor de zbor a făcut o greșeală de 50.000 de lire sterline în prima zi de muncă. Toți au crezut că pasagerii sunt evacuați

0
17

Un însoțitor de zbor abia angajat la compania aeriană British Airways a făcut, în prima zi de muncă, o greșeală care a costat compania în jur de 50.000 de lire sterline și a provocat panică pe aeroport, relatează The Independent.

Angajatul, al cărui nume nu a fost făcut public, a deschis din greșeală o ieșire de urgență, provocând declanșarea toboganului gonflabil al avionului.

Incidentul a avut loc în timpul zborului BA75 către Lagos, în 13 ianuarie, în timp ce avionul se pregătea de decolare și rula pe o pistă a aeroportului Heathrow din Londra, a precizat compania aeriană.

Deschiderea ușii de urgență a făcut ca toboganul gonflabil al avionului Boeing 777 să fie declanșat din lateralul aeronavei, determinând echipele serviciilor de urgență să înconjoare avionul, deoarece credeau că este pe cale să fie evacuat.

Zborul a fost întârziat 4 ore, cât timp echipajul companiei aeriene s-a străduit să readucă avionul în condiții de zbor. Până la urmă, a fost nevoie de o altă aeronavă care să-i transporte pe pasageri spre destinație.

Este posibil ca eroarea să fi costat British Airways peste 50.000 de lire sterline, a relatat The Sun, având în vedere toboganul înlocuit, noua aeronavă trimisă pentru a efectua cursa și ratarea timpului programat pentru decolare.

Compania aeriană a spus că le-a oferit pasagerilor vouchere pentru mâncare și băutură și și-a cerut scuze pentru incident.

Editor : M.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.