Ionuț Lupescu, Florin Prunea și Ioan Andone, din nou împreună

Legendele lui Dinamo Ionuț Lupescu (53 de ani), Florin Prunea (53 de ani) și Ioan Andone (62 de ani) au fost surprinse la un restaurant de lux din București, unde au servit masa și au discutat despre problemele clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. Se formează alianța care salvează echipa roș-albă.

Dinamo traversează cea mai neagră perioadă din istorie, fiind în acest moment pe loc de baraj. „Câinii” au emoții serioase în ceea ce privește retrogradarea, rănânerea în Liga 1 fiind vitală pentru viitorul trupei din Șos. Ștefan cel Mare, care este dependentă de sumele din drepturile TV.

În acest context sumbru pentru gruparea alb-roșie, trei legende ale clubului Dinamo s-au întâlnit la un restaurant de fițe din Capitală, unde au fost surprinși de ProSport.

Ionuț Lupescu, Florin Prunea și Ioan Andone pun la cale viitorul lui Dinamo

Suporterii lui Dinamo speră că Ionuț Lupescu, Florin Prunea și Ioan Andone se vor implica și vor reuși să rezolve situația dezastruoasă pe care o traversează clubul în această perioadă. Cei trei au fost surprinși de ProSport la un restaurant de lux din Capitală, unde, împreună cu alți prieteni, au servit cina și au discutat.

Foștii fotbaliști ai lui Dinamo nu au stat departe de fotbal nici la masă, urmărind pe televizoarele uriașe un meci din România.

Ionuț Lupescu, Florin Prunea și Ioan Andone se numără printre numele mari ale clubului din „Ștefan cel Mare” în care fanii își pun speranțele că pot schimba situația din „Groapă”. Primul dintre ei a activat ani de zile în cadrul UEFA, pe când ceilalți doi au o experiență impresionantă în Liga 1, unde au ocupat funcția de conducător de club. Florin Prunea este, conform informațiilor ProSport, pe lista scurtă pentru a deveni noul conducător al lui Dinamo.

Organigrama visată de toți fanii lui Dinamo este compusă din președintele Ionuț Lupescu, directorul sportiv Florin Prunea și managerul Ioan Andone.

Formația din „Ștefan cel Mare” are probleme serioase în această perioadă. După ce clubul a rămas fără un finanțator real, echipa a început să se afunde în subsolul clasamentului, iar în ultimii ani a evitat la mustață retrogradarea. În acest sezon, elevii lui Dusan Uhrin nu mai pot urca de pe locurile de baraj și vor fi nevoiți să se dueleze cu o echipă din Liga 2 pentru a-și păstra locul în prima divizie.

Cele mai recente știri
Știri similare