iPhone 14 are Dezvaluit o Schimbare care Te-ar Putea face sa-l Cumperi in 2022


iPhone 14 are anuntata o schimbare extrem de interesanta pe care compania Apple o pregateste pentru noua sa serie de telefoane, iar asta in conditiile in care clientii asteapta in fiecare an imbunatatiri majore pentru produsele pe care americanii le pun la vanzare in intreaga lume.

Conform unui zvon recent, iphone 14 ar urma sa fie disponibil intr-o noua culoare, cea violet, una asteptata de foarte multa vreme pentru vreo serie, iar in cazul acestei schimbari vorbim despre includerea ei atat pentru modelul standard al seriei, cat si pentru modelele Pro care sunt puse la vanzare.

iPhone 14 are deasemenea confirmata implementarea Allways On Display-ului, adica a functiei in sine, pentru ca teoretic inclusiv iPhone 13 putea avea activata aceasta functionalitate, dar din cauza unor limitari hardware s-a decis eliminarea ei din actualele modele de telefoane vandute de Apple.

Apple va implementa si alte modificari mai importante pe partea de procesor, baterie, memorie RAM, spatiu de stocare, toate urmand a beneficia de upgrade-uri la componente de generatie noua, mai performante, si pentru toate acestea nu este exclus chiar sa platim mai mult la Apple.

Cele mai recente știri
Știri similare