Irinel Columbeanu, transportat de urgență la spital! În ce stare se află omul de afaceri – Evenimentul Zilei

Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a fost la un pas de moarte imediat după lansarea celei de-a doua cărți, intitulată „Apofenia”. Afaceristul a suferit accidentul vascular cerebral imediat după lansarea volumului. Acum se află tot în spital, iar veștile sunt tot mai bune, se simte mult mai bine.

A fost transportat de urgență la Spitalul Elias din Capitală la acel moment, iar astăzi Irinel Columbeanu era încă în spital, la momentul la care a vorbit cu jurnaliștii. „După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum”, a declarat Irinel Columbeanu.

Susa mai spune că Irinel Columbeanu a început să acuze stări specifice unui AVC: amorțeală a mâinilor și a feței, palpitații, vorbit incoerent și confuzie, imediat după lansarea controversatei cărți în care a povestit și despre fostele lui iubite și chiar și despre fosta lui soție.

Detaliile picante din paginile volumului II al triologiei „Istoriile unui vehement” probabil că au deranjat, iar fostul milionar să fi fost aspru muștruluit de cele povestite.

Lunga listă a marilor iubiri relatate în carte, să fie oare motivul AVC-ului?

Lunga listă a marilor iubiri ale lui Irinel Columbeanu pornește de modelul anilor 80, Romanița Iovan, apoi cu frumoasa cântăreață Anna Lesko, se continuă cu o sumedenie de fete frumoase de oraș și se oprește la „scorpia de la Izvorani”, Monica Gabor. Fosta nevastă a ocupat mult spațiu în cartea lui Irinel, acesta povestind mai multe momente stânjenitoare pentru Monica.

Potrivit retetesivedete, e posibil ca în urma dezvăluirilor făcute de acesta, unele doamne dintre cele menționate să-l fi certat pe Irinel. Stresându-l până în punctul în care a ajuns pe mâna medicilor. Sau poate a fost doar soarta, deși acesta nu e cunoscut cu vreo problemă de sănătate.

Monica Gabor, marea absentă de a doua carte lansată de fostul soț

Se ştie deja faptul că Monica Gabor a venit din America pentru a fi alături de Irinel Columbeanu la prina lansare de carte, iar acum, probabil din cauza celor scrise în carte, nu a mai ţinut să-i fie alături la evenimentul de pe 16 februarie.

„Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, a spus Irinel Columbeanu la acel moment.

Monic Gabor nu este singura prezență feminină care a lipsit de la evenimentul de lansare a cărții lui Irinel Columbeanu. De data aceasta, nici Romanița Iova și nici Brianna Caradja nu au fost prezente.

Cartea, care a pus pe jar fostele iubite, „Apofenia”, a fost lansată la Palatul Suter din București.

Cele mai recente știri
Știri similare