Jocurile de PlayStation au un viitor strălucit pe PC, iar Sony s-au apucat de investiții

Întreaga comunitate de gaming pe PC a fost luată prin surprindere odată ce primele jocuri exclusive pentru PlayStation au început să poposească pe calculatoarele gamerilor din toată lumea. Și-atât de mare a fost încântarea jucătorilor, încât vânzările au fost extrem de bune. Asta i-a făcut pe japonezi să ia în considerare câteva investiții în această direcție, iar acum au publicat un anunț de angajare prin care își caută un Senior Director pentru planificare și strategie pe PC.

Să fiu sincer, nu am avut mari așteptări atunci când Sony a început să lanseze jocuri pe PC. Ba chiar credeam că va fi o aventură scurtă prin care să atragă atenția la jocuri precum Horizon Zero Dawn înainte că sequel-ul acestuia să fie lansat. Dar se pare că povestea de dragoste dintre PlayStation și PC va fi ceva mai lungă.

Dar un lucru pe care mulți oameni îl uită, este că dintre toate companiile, mulțumirile pentru God of War pe PC trebuiesc atribuite celor de la Microsoft. Sunt sigur că cei de la Sony au urmărit succesul jocurilor exclusive de Xbox pe PC și au decis că merită să încerce. Și ce mai rezultate au avut… acum nu mai rămâne decât să primim portarile pentru cele mai tari jocuri de PlayStation 4 pe PC și poate într-un viitor nu foarte îndepărtat, să vedem lansări concomitente, fix cum se întâmplă și cu jocurile de Xbox One și Xbox Series.

Cele mai recente știri
Știri similare