Jojo, probleme de sănătate. Ce a dezvăluit actrița: „Am avut un blocaj destul de mare”

  • Jojo, despre problemele de sănătate
  • Ce a mărturisit actrița

Jojo este tot timpul atentă la felul în care arată și se bucură de un trup de invidiat, însă de un an și jumătate este nevoită să stea departe de sală din cauza unor probleme de sănătate. Ce a mărturisit actrița.

Jojo, probleme de sănătate

Actrița a mărturisit că nu a mai fost la sală în ultimii ani din cauza problemelor cervicale și lombare. Jojo susține că se confruntă cu probleme la nivelul spatelui din cauza faptului că și-a ținut copiii mereu în brațe și a stat într-o poziție greșită.

Cu atât mai mult, actrița a ținut să precizeze că s-a reapucat de antrenamente alături de un terapeut. Din cauza faptului că și-a ridicat tot timpul copiii în brațe, Jojo și-a vătămat un umăr și și-a rupt un mușchi.

„Nu am mai făcut sală în ultimii ani din cauza spatelui. M-am reapucat de antrenamente cu terapeutul care m-a ajutat cu spatele acum un an și jumătate. Am niște probleme lombare și cervicale și nu mai pot să mă antrenez așa, necontrolat, cum mă antrenam până acum. Mi-am ridicat copiii nonstop în ultimii ani, alte greutăți nu prea am ridicat. Să îți duci copilul pe un braț este o poziție greșită. Eu am reușit să-mi vătămez și un umăr așa (…) Și mi-am rupt aici un mușchi și am avut de tras foarte mult”, a mărturisit Jojo, pentru playtech.ro

Ce a mărturisit actrița

Jojo a avut un blocaj mare pe spate, iar acum face excerciții doar sub supravegherea terapeutului, care este și trainer. Actrița are mare grijă să nu mai stea într-o poziție incorectă pentru a putea trece peste probleme.

„Am un terapeut bun, care m-a ajutat să trec peste acest episod. Am avut un blocaj destul de mare pe spate, acum un an și ceva și cu el mă voi antrena în continuare. Este și trainer și mă va antrena pe pilates și antrenament din ăsta funcțional, un pic de aerobic și un pic de greutăți, dar folosite cu cap, pentru că nu mai poți, după o anumită vârstă, să te apuci pur și simplu să alergi pe unde vrei sau să tragi de niște greutăți fără să ai mișcările controlate sau postura corectă”, a adăugat actrița.

Actrița are mare grijă să a asculte de sfaturile primite din partea terapeutului, iar acum poate face exerciții, chiar dacă pentru o bună perioadă de timp nu a mai putut merge la sală.

Citește și: Jojo și Paul Ipate au împlinit 8 ani de relație. Ce mesaj a postat frumoasa actriță / FOTO

Cele mai recente știri
Știri similare