jucătorii sunt neplătiți de două luni!

FCSB a intrat în play-off de pe locul 2, la șapte puncte în spatele liderului CFR Cluj. Ambele formații au însă un punct comun: datoriile către propriii jucători.

Atât CFR Cluj cât și FCSB nu sunt cu salariile la zi. Campioana României tocmai și-a încasat salariile pe luna decembrie, urmând ca pe 25 martie să ajungă cu toți banii la zi.

De partea cealaltă, ProSport a aflat că pe data de 15 martie se fac două luni de când jucătorii de la FCSB nu și-au încasat leafa. E un caz unic pentru echipa lui Gigi Becali în acest sezon.

FCSB așteaptă banii din drepturile TV!

Jucătorii și staff-ul lui FCSB au fost înștiințați că-și vor încasa restanțele salariale în momentul în care deținătorul drepturilor TV va vira ultima tranșă de bani. Locul ocupat la finalul sezonului regulat ține loc de grila pentru împărțirea acestor bani. Mai exact, 5 milioane de euro vor fi împărțiți de primele 12 echipe.

Astfel, FCSB urmează să primească din partea deținătorului de drepturi TV nu mai puțin de 770.000 de euro în această ultimă tranșă. Și CFR Cluj va încasa o sumă frumușică: 820.000 de euro.

Jucătorii de la CFR Cluj și FCSB pot sta liniștiți!

Situația de la primele două cluburi din Liga 1 nu e atât de îngrijorătoare precum este la Academica Clinceni și la Gaz Metan, unde problemele financiare au pus cruce și e doar o chestiune de timp până vor retrograda sau se vor desființa.

CFR Cluj și FCSB vor scăpa de toate datoriile în luna martie. Pe data de 31 cele două echipe vor trebui să aibă o balanță contabilă fără datorii pentru a nu avea probleme cu licențierea, dar și pentru că urmează un play-off în care roș-albaștrii încă speră să recupereze handicapul față de ardeleni.

Câți bani vor încasa echipele din play-off

1. CFR Cluj – 820.000 de euro
2. FCSB – 770.000
3. Universitatea Craiova – 675.000
4. Farul Constanța – 615.000
5. FC Argeș – 550.000
6. FC Voluntari – 480.000

Joacă fotbal de la vârsta de 7 ani și știe cam toate secretele acestui sport, mai ales când vine vorba despre defensiva unei echipe. Datorită iubirii față de „sportul rege” a decis să se dedice în totalitate acestuia și a luat drumul jurnalismului sportiv.

În urma studiilor superioare … citește mai mult

Cele mai recente știri
Știri similare