”Mai bine s-ar ocupa de medici, să nu-i mai plătească part time”

  • Liga 1: SepsiCFR Cluj, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: DinamoRapid, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

După ce ”Șumi” s-a declarat nemulțumit de faptul că nu a fost niciodată luat în calcul pentru banca Rapidului când echipa ar fi putut schimba antrenorul, Victor Angelescu a spus că nu s-a pus niciodată problema unei liste de pe care tehnicianul să fie exclus.

Marius Șumudică, replică pentru Victor Angelescu: ”Mai bine s-ar ocupa de medici să nu-i mai plătească part time”

Marius Șumudică a reacționat după ce a văzut ultima declarație a lui Victor Angelescu. Antrenorul îi sugerează finanțatorului grupării din Giulești să se ocupe de angajarea unor medici cu normă întreagă la echipă decât să numească antrenori la club.

Eu, de când am venit în țară, am văzut că au apărut fel de fel de zvonuri că aș veni la Rapid, dar cu mine nu vorbise nimeni. Ieri, într-o emisiune televizată, am vrut să pun punct acestui subiect și să spun exact adevărul că nu vorbise nimeni cu mine.

Întâmplător, înainte să intru în emisiune, ieșise dintr-o emisiune Daniel Niculae și mi-a zis: ‘Vreau să ne vedem mâine, să stăm puțin de vorbă’ și zic: ‘Bine, cu mare plăcere’. Am intrat în emisiune, eu am spus lucrurilor pe nume, ceea ce s-a întâmplat, că nu am fost căutat, că deocamdată nu se pune problema. Nu m-am dus la niciun meci ca să nu pun presiune, i-am și promis lui Iosif asta.

Astăzi, am primit două-trei telefoane de la Daniel Niculae și mi-a explicat băiatul că domnul Angelescu… Lui i-ar fi plăcut niște antrenori la un moment dat, iar de câte ori se aducea vorba de Șumudică nici nu se punea în discuție, eram primul care eram tăiat de pe listă și nu intram în discuții pentru postul de antrenor.

Eu îmi văd de treaba mea, și acum sunt în discuții cu două echipe din străinătate, încerc să plec din nou în străinătate. Nu ascund că mi-aș dori să antrenez din nou Rapidul, mai ales anul viitor era centenarul…

Astăzi, am văzut la un moment dat că domnul Angelescu a spus că nu e adevărat că nu a fost vorba despre nicio listă. (n.r. despre faptul că Victor Angelescu a spus că nu l-a văzut niciodată pe Marius Șumudică) Probabil că nu îi plăceau meciurile Rapidului că dacă ar fi venit pe stadion cred că mă vedea când mai scuturam plasele. Ar fi trebuit să vină. Este părerea dânsului (n.r. că nu se pune problema să meargă Șumudică la Rapid), el a luat deciziile pe care le ia în continuare, mai bine s-ar ocupa de medici să nu îi mai plătească part-time, să nu mai vină săracii să nu aibă medici pe la antrenament”, a declarat Marius Șumudică, potrivit ProSport.

  • Marius Șumudică a jucat pentru Rapid în două perioade, 1997-1999 și 2001-2002. A câștigat un titlu în Liga 1 și două Cupe ale României.
  • Marius Şumudică a fost antrenor la Rapid în perioada 2010-2011

Etichete: marius sumudica , victor angelescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare